• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2024

10:19

Jadna, bedna i strašna kampanja odbrane Dinka Gruhonjića! Šolakovi NVO mediji ne biraju sredstva, pokušavaju da obmanu javnost: On to nikada nije rekao?!?

Informer/Beta

Politika

Jadna, bedna i strašna kampanja odbrane Dinka Gruhonjića! Šolakovi NVO mediji ne biraju sredstva, pokušavaju da obmanu javnost: On to nikada nije rekao?!?

Podeli vest

Danima unazad Šolakovi NVO mediji vode strašnu kampanju u pokušaju da opravdaju reči Dinka Gruhonjića na antisrpskom festivalu u Dubrovniku, tako što za njegove reči kada se poredi sa ustaškim komandatom logora Jasenovac Dinkom Šakićem navode da je montaža i podmetačina.

- Taj grafit je nastavak višednevnih napada na Gruhonjića zbog montiranog snimka na društvenim mrežama i tabloidima u kojem navodno Gruhonjić veliča tog ustašu kao i posle napada istanutih naprednjaka u Skupštini Srbije u kojima se menja čitav kontekst i Gruhonjiću se pripisuje nešto što nikada nije rekao - navedeno je u Dnevniku tajkunske televizije Nova S. 

U bednom i jadnom pokušaju odbrane Gruhonjića i obmane javnosti otišlo se toliko daleko da se tvrdi da je u pitanju proizvod veštačke inteligencije! 

- Dinko skoro da uopšte nije govorio u Dubrovniku. Mi sada vidimo, pratimo to da će veštačka inteligencija doneti takvu vrstu, da kažemo, obrade zvuka i slike da će moći sve i svašta da se spinuje i da se laže. U ovom slučaju, radi se o potpuno otvorenoj, brutalnoj laži da je Dinko nešto rekao - rekla je aktivistkinja Aida Ćorović, takođe učescnica antisrpske tribine u Dubrovniku. 

Gebelsovske metode kojima se Šolakovi NVO mediji koriste neće i ne mogu sakriti istinu - Dinko je sve to, i mnogo više, rekao u Dubrovniku 1. aprila 2023. godine. 

Ko god želi, ceo snimak može pogledati na Fejsbuk stranici Rebedu, na ovom linku, od 23. minuta.  

Podsetimo, antisrpski festival mržnje u Dubrovniku zgrozio je Srbiju. U iskazivanju otvorene ustaške mržnje prema svemu srpskom tada je prednjačio Dinko Gruhonjić, koji je, između ostalog, izrazio zadovoljstvo što deli ime sa Dinkom Šakićem, ustaškim ratnim zločincem i komandantom Jasenovca, poručio da će srpske crkve u Vojvodini pretvoriti u pabove i pričao o tome šta je "najubojitije" za Aleksandra Vučića, kojeg je izvređao najgnusnijim uvredama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija