• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.05.2024

12:04

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Zoran Sinko

Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Podeli vest

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Komentarišući stravične pretnje upućene predsedniku na društvenim mrežama, Bulatović kaže da se bes i institucionalno nasilje koje su na političku scenu uveli Đilas i njegova bolumenta sada eskalira u vidu monstruoznih pretnji koje svakodnevno prima predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Nakon tragedije koja je pogodila narod Irana i pogibije predsednika Ebrahima Raisija, ekstremisti u našoj zemlji inspirisani modelima ponašanja opozicije, upućuju užasne pretnje predsedniku Vučiću. Najoštrije to osuđujem, pozivam građane Srbije da ne podležu uticaju pomahnitale opozicije, da ne usvajaju njihov narativ i manire nasilja, a na nadležne institucije apelujem da rade svoj posao kao i do sada, jer je imperativ neutralisati svaku pretnju i mogućnost ugrožavanja života i bezbednosti predsednika Vučića, koji jeste sadašnjost ali i budućnost Srbije i sve naše dece - ističe Bulatović, i dodaje:

- Onima koji pokušavaju uz pomoć svojih stranih finansijera i mentora da sruše Vučića poručujem da se manu ćorava posla. Aleksandar Vučić ima nepodeljenu podršku cele nacije i u tome leži njegova snaga i stabilnost, pa i legitimitet, o čemu opozicija može samo da sanja - poručuje Bulatović.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija