• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Republika.rs

24.05.2024

12:46

Skandal na Šolakovoj televiziji! Dok se Vučić lavovski bori za svoju zemlju, voditelji sa "Nove S" ga ismevaju (FOTO)

Printscreen

Politika

Skandal na Šolakovoj televiziji! Dok se Vučić lavovski bori za svoju zemlju, voditelji sa "Nove S" ga ismevaju (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić je ponosno branio boje Srbije tako što se ogrnuo našom zastavom, dok je jedan od voditelja jutanjeg programa "Nove S" na sebe stavio peškir i posmevao mu se u jutarnjem programu!

Naime, predsednik Aleksandar Vučić je juče prisustvovao sednici Ujedinjenih nacija gde se glasalo o rezoluciji o Srebrenici.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je juče rezoluciju o Srebrenici sa 84 glasa za, 19 protiv i 68 uzdržanih glasova.

Dok se predsednik Srbije Aleksandar lavovski borio u Njujorku kako bi odbranio Srbiju, na televiziji "Nova S" u jutarnjem programu voditelj ga je ismevao tako što je ogrnuo peškir oko sebe.

Foto: Foto: Printscreen

 

Time je aludirao na zastavu Srbije koju je predsednik Aleksandar Vučić ponosno ogrnuo na sednici.

Foto: Foto: Printscreen

 

Za rezoluciju je bilo više uzdržanih i država koje su glasale protiv, ukupno, nego što ih je bilo za, odnosno za rezoluciju o Srebrenici glasalo je samo 43 odsto zemalja članica, dok je čak 57 odsto bilo protiv ili uzdržano.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija