• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2024

15:23

Đilasove siledžije organizuju haos dan pred izbore! Konsultant "Dojče vele" i tajkunov militant planiraju opsadu centra Beograda!

Masha Bandjur, Tanjug

Politika

Đilasove siledžije organizuju haos dan pred izbore! Konsultant "Dojče vele" i tajkunov militant planiraju opsadu centra Beograda!

Podeli vest

Đilasovi "specijalci" najavili su veliko okupljanje u subotu, 1. juna na Tašmajdanu, samo nekoliko sati pred izbore!

Siledžija Dragana Đilasa i plaćenik "Dojče velea" koji je javnosti poznat kao vođa protesta "Srbija protiv nasilja" nakon decembarskih izbora, a posebno nakon što je besramno maltretirao, vređao i pretio aktivistkinji Srpske napredne stranke Jeleni Milosavljević na Banovom brdu, Nikola Ristić i njegov kompanjon Ivan Bjelić koji je takođe bio jedan od predvodnika protesta i koji se hvalio na društvenim mrežama fotografijama gde pozira sa oružjem, najavili su na društvenim mrežava skup u centru Beograda u subotu, samo nekoliko sati pred izbore?! Očigledno je da građane u subotu očekuje još jedno u nizu maltretiranje. 

Poziv za maltretiranje građana su objavili na Instagram stranici.

Foto: printscreen

 

A ko su zapravo glavni organizatori, Nikola Ristić i Ivan Bjelić koji se nalaze na snimku, ali i koji su označeni na istom, što govori samo u prilog tome da su glavni organizatori subotnjeg šikaniranja građana?

Foto: printscreen

 

Nikola Ristić, konsultant "Dojče vele" i Đilasov militant

Jedan od glavnih vinovnika haosa ispred sedišta Republičke izborne komisije (RIK) u decembru bio je upravo lažni student Nikola Ristić. 

Kako je Informer tada saznao, radi se o menadžeru komunikacija koji sarađuje sa mnogobrojnim nevladinim organizacijama (NVO) sponzorisanim iz inostranstva. Konkretno, Ristić je marketinške kampanje radio za Dojče vele, nemački javni servis, Istinomer i Crtu.

Takođe, Risitć je tada poručio da "Kosovo" treba da bude nezavisno a da se potom ujedini sa Albanijom.

- Srpski zvaničnici pričaju o ljudima iz šume dok masovno seku stabla širom Srbije. Albanci uveli potpunu zabranu seče šuma. Da zaslužili smo da Kosovo bude najpre nezavisno a zatim u savezu sa Albanijom. Oni će sigurno bolje voditi računa o toj teritoriji - naveo je na bivšem Tviteru.

Foto: Zoran Sinko

 

Ristić, koji je u decembru prošle godine sa desetak istomišljenika, anarhista, blokirao raskrsnice po Beogradu, najviše se istakao po napadu na jednu ženu (?!) i to samo zato što je aktivistkinja Srpske napredne stranke koja je u martu ove godine na Banovom Brdu obilazila  stranačke sigurne glasače. Sve u skladu sa zakonom i svim demokratskim pravilima i pricedurama. 

Ristić, plaćenik ‘Dojče velea’ dao je sebi za pravo da Jelenu Milosavljević progoni, najstrašnije maltretira,  lažno je optužuje i verbalno linčuje nasred ulice!

Ivan Bjelić - Đilasov Robespjer koga finasira i Nemačka

Ivan Bjelić je član upravnog odbora KOMS-a, koji finansira i Nemačka.

Na sajtu KOMS-a, oni su predstavljeni kao krovna organizacija mladih Srbije (KOMS), kao savez 111 udruženja mladih i za mlade, koji predstavlja najviše nezavisno predstavničko telo mladih u Srbiji.

Foto: printscreen

 

 

Ivan Bjelić ima i dobru finansijsku zaleđinu. Pored toga što je član Upravnog odbora KOMS-a, Bjelić je i koordinator organizacije „Forca Požega“, koja novac prima kao projekat fondova za evrointegracije. Samo za projekat „Ka Evropi – sa zanjem i saznanjem“ Foruma civilne akcije FORCA Požega, predložen je budžet od 1.566.000 dinara, prema podacima Ministarstva za evropske integracije Republike Srbije.

Foto: Zoran Sinko

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija