• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.05.2024

12:05

Čast nam je da budemo domaćini jednog od najvećih prvenstava! Vučić se sastao sa predsednikom Evropske federacije vodenih sportova Silvom

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Čast nam je da budemo domaćini jednog od najvećih prvenstava! Vučić se sastao sa predsednikom Evropske federacije vodenih sportova Silvom

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Evropske federacije vodenih sportova Antoniom Hozeom Silvom.

"Sa predsednikom Evropske federacije vodenih sportova razgovarao sam o predstojećem Evropskom prvenstvu u vodenim sportovima Beograd akvatik 2024 koje će biti organizovano u Beogradu od 26. juna do 6. jula. Čast nam je da budemo domaćini jednog od najvećih prvenstava koje je ujedno i poslednje takmičenje pred Olimpijske igre u kojem sportisti mogu da izbore olimpijske norme", napisao je predsednik i dodao:

"Istakao sam značaj ovog prestižnog takmičenja ne samo za promociju sporta i Srbije, već i za dalju popularizaciju vodenih sportova i unapređenje sportskih infrastruktura. Prisetili smo se 1973. godine kada je Beograd bio domaćin prvog Svetskog prvenstva u vodenim sportovima na Tašmajdanu i saglasili se da će ovo prvenstvo doprineti jačanju sportskog duha i saradnje među evropskim nacijama", napisao je predsednik Vučić! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51