• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2024

21:56 >> 22:10

Miljenica Dinka Gruhonjića u ustaškom transu preti Srbima zbog Svesrpskog sabora: Opet ćete na traktore! (FOTO)

Printscreen/Twitter, Masha Bandjur

Politika

Miljenica Dinka Gruhonjića u ustaškom transu preti Srbima zbog Svesrpskog sabora: Opet ćete na traktore! (FOTO)

Podeli vest

Vesna Rajnović je hrvatska profesorka filozofije i kolumnistkinja, čije kolumne redovno objavljuje Gruhonjićev portal "Autonomija".

S obzirom na to da neretko manjak racionalnosti, osvešćenosti i istinskog kritičkog stava dovode do eksponiranja nazovi društveno - političkih analitičara tamo gde im nije mesto, na delu imamo i "ekspertizu" gospođe Rajnović - protkanu diskutabilnim i nimalo validnim narativom, koji ćemo i ovog puta nazvati - groteska današnje "visokomisleće mase". 

Foto: Autonomija/X printscreen

 

Ovog puta otišla je korak dalje i drznula se komentariše Svesrpski sabor kao posebnu tezu i bez ikakve kompetencije kada je reč o ovoj krucijalnoj temi. A potom je putem socijalne platforme "X"  veoma perfidno odgovorila jednom od korisnika na tvit. 

Foto: Autonomija/X printscreen

 

 

- Jedan narod, jedan Sabor. Srbija i Srpska, Srbija 2024. Svi znamo kako ćemo završiti - napisao je korisnik, a Vesna je imala spreman odgovor u svom dobro poznatom maniru - besramno.

- Srbovanje na Gazimestanu 1989. godine završilo se traktorijadom. Čini se da baš vole te traktore - napisala je podrugljivo kolumniskinja i time razljutila na hiljade ljudi. 

Foto: Autonomija/X printscreen

 

Podsetimo, Prvi svesrpski sabor Srbije i Republike Srpske pod nazivom "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska" održan je juče u Beogradu. Predsednik Srbije istakao je da se na ovom mestu, ispred kule Beograd, najbolje vidi šta je urađeno prethodnih godina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: Svesrpskim saborom Vučić uzdiže srpstvo!
Politika

Nebojša Bakarec: Svesrpskim saborom Vučić uzdiže srpstvo!

Upravo završenim, prvim Svesrpskim saborom i usvojenom „Deklaracijom o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda“, predsednik Vučić, državnik Vučić gradi temelje srpstva. Vučić nas vraća samima sebi i svojoj suštini. Vraćamo se sebi kao narodu. Vučić postavlja osnove za budućnost. Za jačanje srpstva, za jače povezivanje Srba.

09.06.2024

19:00

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija