• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

14.06.2024

07:04

Kad uzmete u obzir ko sve napada Orlića, znate da je on odličan izbor! Hejteri pljuvali šefa BIA, pa ispali glupi - Zluradost koja ne stigne do logike!

Masha Bandjur

Politika

Kad uzmete u obzir ko sve napada Orlića, znate da je on odličan izbor! Hejteri pljuvali šefa BIA, pa ispali glupi - Zluradost koja ne stigne do logike!

Podeli vest

Funkcioner SNS Vladimir Orlić, bivši predsednik Skupštine Srbije, imenovan je za direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA), što su hejteri brže-bolje počeli da kritikuju i - ispali su glupi!

Savet za nacionalnu bezbednost dao je saglasnost za Orlićevo imenovanje na funkciju šefa BIA, a ovu vest su opozicioni političari iskoristili da upute niz uvreda i kritike, u čemu su se malo zaneli. Tako je tajkunski portal 'Nova' objavio izjavu advokata Bože Prelevića, koji je Orlićevu novu funkciju ocenio kao 'povratak u devedesete godine', ne razmišljajući o tome koliko je direktor BIA tada imao godina.

- Za nas je ovo katastrofa, vratili smo se u devedesete - rekao je Prelević, ignorišući činjenicu da je Orlić rođen 1983. godine i da je tokom devedesetih godina bio dete!

ĐORĐE DABIĆ
DRŽAVNI SEKRETAR

Govori naš narod da nije bitno šta se kaže, nego ko to kaže. Orlića pljuje najgori od najgorih NVO poslušnika, večiti student i ljubitelj spavanja pod stolovima u obeznanjenom stanju. Veću pohvalu Orlić nije mogao dobiti.

Upitana da prokomentariše ove navode, bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović kaže da je ovo tragikomična glupost i mržnja opozicije, jer nema šta da zameri Orliću.

Foto: Zoran Sinko

 

- Ne samo da je ovo loša matematika u komentarima onih koji su krali ratkapne, koji prete da ćemo plivati u rekama, koji napadaju lažima predsednika Vučića i njegovu porodicu, već je reč o zluradosti koja i ne stigne da dođe u kontakt sa logikom. Ovo nikako ne može biti vraćanje u devedesete jer je Orlić tada bio dete! Inače, još je tragikomičniji komentar Ponoša, koji je rekao da se ovim rad BIA usklađuje sa radom CIA, koja ima oznaku orla na zastavi, a BIA sada ima Orlića!?! Nije zgoreg podsetiti ovog hrvatskog državljanina da Srbija ima dvoglavog orla na zastavi. Ali što bi on to morao da zna kada ovo nije njegova otadžbina... Kad uzmete u obzir ko sve napada Orlića, znate da je on odličan izbor - naglašava Hrkalovićeva.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija