• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2024

09:15

Sledi novi napad na Srbiju u UN! Britanski poslanik jasan: Upozoravao sam da će posledice biti katastrofalne po svakoga (VIDEO)

Printscreen TikTok/rubikonpress

Politika

Sledi novi napad na Srbiju u UN! Britanski poslanik jasan: Upozoravao sam da će posledice biti katastrofalne po svakoga (VIDEO)

Podeli vest

Britanski političar i član parlamenta Džordž Galovej izjavio je da sledi novi napad na našu zemlju u Ujedinjenim nacijama.

Kako je istakao, prilikom raspada Jugoslavije on je upozoravao da će se dogoditi posledice koje su katastrofalne po svakoga, kao i da poslednji događaj je odgovor posete predsednika Kine Si Đinpinga Srbiji.

- Sledi novi napad na Srbiju u Ujedinjenim nacijama, Mogli biste reći da je ovo poslednje odgovor na trijumfalnu posetu Si Đinpinga Beogradu. Naravno da su posledice raspada Jugoslavije, kao što sam i tada upozoravao u Britanskom parlamentu, katastrofalne po svakoga. Krv koja je bila prolivena, krv koja je bila uzeta, krv koja je bila data, u takvom raspadu, bila je neizbežna. Bila je otpisana od strane onih koji su tražili uništenje Jugoslavije - rekao je Galovej.

@rubikonpress

George Galloway: Sledi novi napad na Srbiju u Ujedinjenim nacijama ♬ original sound - Rubikon




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija