• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.06.2024

12:33

Vučićević o napadima tajkunskih medija na Danila Vučića: Valjda im reč "navodno" daje za pravo da pišu šta hoće

Printscreen

Politika

Vučićević o napadima tajkunskih medija na Danila Vučića: Valjda im reč "navodno" daje za pravo da pišu šta hoće

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević raskrinkao je tajkunske medije koji danima napadaju starijeg sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danila.

Naime, Danilo se našao na meti napada zbog Evropskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Nemačkoj.

- Ovo je jučerašnji "Danas". Radi se o sukobu srpskih i šiptarsko-bošnjačko-engleskih huligana koji su napali srpske navijače u Gelzenkirhenu. Pazite naslov "U tuči navodno učestvovao i Vučićev sin". Navodno učestvovao Vučićev sin. Ja tako mogu da stavim naslov "Draža Petrović se navodno juče drogirao nasred Terazija". Navodno. Valjda to "navodno" mi daje pravo da napišem šta god hoću. Nema nijednog dokaza za ovo. Druga stvar, rekao sam i juče, Danilo Vučić jeste bio tamo sa svojim drugarima. Jel se tukao? Pa nije se tukao. A da li je bio spreman da se brani? Pa jeste. Da li je snimljen u nekom polukadru? Pa jeste, pa šta?! A šta je trebalo da radi kad su ih napali poludeli huligani? Šta je trebalo da radi? Da kaže "evo udarite mi jedan šamar, pa drugi šamar, pa me malo izmlatite, pa mi polomite ruku, nogu..." pa bi bio valjda ok ili ni tad ne bi bio u redu. Pritom u celom ovom tekstu nema nigde ni naznake da je Vučićev sin učestvovao u tuči - raskrinkao je Vučićević tajkunske medije i pokazao je sav besmisao napada na Danila Vučića.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pogledajte šta ludaci rade! Bednik Srđan Nogo pokazao kako opozicija već deceniju uništava živote Vučićevoj deci!
Politika

Pogledajte šta ludaci rade! Bednik Srđan Nogo pokazao kako opozicija već deceniju uništava živote Vučićevoj deci!

Bedni Srđan Nogo pokazao je kako on i cela srpska opozicija, za raČun stranih ambasada viŠe od decenije bez ikakve istine udaraju na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uništavaju živote njegovoj deci i pri tom ni za šta ne odgovarajući, jer u ovoj zemlji niko neće da reaguje kada se uništavaju životi porodici predsednika Srbije i institucije uporno ćute i ne rade svoj posao!

18.06.2024

16:42

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija