• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2024

15:31

Kakav licemer! Marinika opet lešinari i "zaboravlja" 2015. godinu - njen muž u alkoholisanom stanju naneo teške povrede muškarcu (FOTO)

Ata images / printscreen

Politika

Kakav licemer! Marinika opet lešinari i "zaboravlja" 2015. godinu - njen muž u alkoholisanom stanju naneo teške povrede muškarcu (FOTO)

Podeli vest

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinika Tepić, ponovo lešinari, te tako zloupotrebljava saobraćajnu nesreću koja se dogodila na Voždovcu, a u kojoj je producentkinja televizije Pink Nina Kovačević udarila devojčicu (15), zanemarujući činjenicu da je i njen suprug pre nekoliko godina bio učesnik nesreće, a da tom prilikom nije testiran na alkohol!

Marinika nije časila časa, te je tako, zarad političkih poena, podelila fotografiju Kovačevićeve na kojoj je zabeležena reakcija iste na pokušaj lešinarenja Tepićeve i njenih kompanjona nad tragedijama u "Ribnikaru" i  Duboni i Malom Orašju.

Foto: printscreen

 

Đilasova potpredsednica je, brže-bolje, među prvima objavila informaciju o nesreći i tome da je producentkinja Pinka imala alkohola u krvi, očigledno radujući se tuđoj nesreći.

Koliki je Marinika licemer govori činjenica da je "zaboravila" da je 2015. godine i njen suprug bio učesnik saobraćajne nesreće u kojoj su muškarcu nanete teške telesne povrede.

Foto: printscreen

 

Marinika slučajno zaboravlja i da je tom prilikom njenom suprugu nije rađena provera alkohola u krvi, iako je imao izmerenu prisutnost dregerom u dahu.

Foto: printscreen

 

Ovo je samo još jedan dokaz da Marinika i njeni simpatizeri ne biraju sredstva kada je u pitanju skupljanje političkih poena, te da nastavljaju da iskorišćavaju nesreće i tragedije u političke i lične svrhe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija