• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2024

11:51

Organizovana kampanja ustaških i tajkunskih medija protiv Vučića: Tabloid "Danas" udružio snage sa Hrvatima

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

Organizovana kampanja ustaških i tajkunskih medija protiv Vučića: Tabloid "Danas" udružio snage sa Hrvatima

Podeli vest

Nakon što je Skupština Crne Gore usvojila u petak, glasovima parlamentarne većine rezoluciju o genocidu u Jasenovcu, ustaški mediji, koji su, po svemu sudeći, besni što Srbi više ne ćute, napali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a njih u stopu prate i prenose i tajkunski mediji u Srbiji.

Ubrzo nakon što su ustaški mediji udarili na srpskog predsednika i Srbiju, objavljujući vest sa naslovom: "Srpska Belorusija: Iza Rezolucije o Jasenovcu krije se mračan Vučićev plan, Zagreb sada ne sme nasesti", tajkunski "Danas" nije časio časa da je prenese.

Foto: Foto: Printscreen

 

Kao i mnogo puta do sada, jasno je da je u pitanju organizovana kampanja hrvatskih i tajkunskih medija koji se, kao po običaju, svrstaju na istu stranu, protiv Srbije.

Očigledno i jednima i drugima smeta što cela Evropa konačno saznaje istinu, ne prestaju sa napadima i izvrtanjem istine o zločinima koji su počinjeni nad srpskim narodom.

Takođe, besni su jer Vučić ne ćuti, već svakodnevno podseća na zločine koji su počinjeni nad srpskim narodom, a više o tome u POSEBNOJ VESTI.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija