• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2024

14:48

Vređa oca po medijima, a predstavlja se "borcem za prava"! Nakon što je sa suprugom okrivio bolesne roditelje, Petković je sad otišao korak niže (VIDEO)

Fotoilustracija/printscreen

Politika

Vređa oca po medijima, a predstavlja se "borcem za prava"! Nakon što je sa suprugom okrivio bolesne roditelje, Petković je sad otišao korak niže (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od najglasnijih lažnih ekologa Nebojša Petković okrivio je bolesne roditelje za prodaju imanja Rio Tintu, nakon što je to pre nekoliko dana uradila i njegova supruga.

Nebojša Petković, aktivista udruženja "Ne damo Jadar", kao i njegova supruga Marijana,  učestvovali su na protestu protiv Rio Tinta u Loznici. Međutim, kada je u u javnost otkriveno da je Nebojšin otac, Milan Petković, prodao je zemlju Rio Tintu, o čemu svedoči ugovor o kupoprodaji, supružnici su pokušali da se "operu", optužujući za to bolesne roditelje.

Marijana Trbović Petković rekla je tada da je tu njivu prodao njen svekar koji je bolestan čovek.

- Preživeo je dva infarkta, ima ozbiljan šećer, ali ono što jeste strašno je to da je taj iznos 4.983 evra, i da se sada nepotrebno na našu porodicu lepi neka cifra koja je netačna. I ono što je još strašnije ovde imate saglasnost supružnika, moja pokojna svekrva je bila dementna - rekla je Marijana Petković.

Foto: Printscreen

 

Ovim tvrdnjama pridružio i sam Nebojša Petković, koji kaže da su njegovi roditelji prodali zemlju jer su bili teško bolesni:

- Radi se o čoveku koji je dugogodišnji srčani bolesnik, imao je dva infarkta, šećeraš na insulinu. Moja majka je u to vreme bila dementna - rekao je Petković 1. jula 2024. godine.

Petković je sada otišao korak niže, pa je tako u svom uključenju na televiziji N1 počeo da vređa oca govoreći kako je potrošio pare od prodaje zemljišta, a da on s tim nema ništa. Lažni ekolog je ponovo iskoristio priliku da se od toga ogradi rekavši da nema nikakve veze ni sa prodajom zemlje, niti bilo čim drugim što ima veze sa Rio Tintom.

 - Moj otac je prodao njivu od 30 ari za nešto manje od 5.000 evra. On je prodao svoju njivu koju je kupio i ja s tim, zaista, nemam ništa. Čim sam saznao za to odmah sam se oglasio, uradio, evo na stranici Udruženja "Ne damo Jadar" sam okačio snimak od pre tri godine da ja sa tim nemam ništa. Samo da vam pričam gde je potrošio pare, a potrošio ih je, bilo bi, zaista, degutantno. Znači, ja zaista sa tom prodajom nemam ništa, niti sam ikada išta uzeo, potpisao i bilo šta što ima veze sa Rio Tintom - rekao je Nebojša. 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija