• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2024

21:27

ĐURIĆ: Niko se ne opterećuje oko toga šta lopuža Ðilas lupeta!

Tanja Andric

Politika

ĐURIĆ: Niko se ne opterećuje oko toga šta lopuža Ðilas lupeta!

Podeli vest

Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke reagovala je na sramno ponašanje Dragana Đilasa.

 

- Ono što smo bili u prilici da čujemo danas od Dragana Đilasa, vrlo kratko i krajnje jednostavno se može opisati kao - misli tajkuna na sopstvenom terenu! Iskoristio je priliku da među svojima, kao po starom dobrom običaju, ospe paljbu po Aleksandru Vučiću. I sada već, nakon niza njegovih učestalih tupavih baljezgarija, više se i ne može pronaći prava reč koja opisuje njegovu nemoć i to koliko je krajnje žalosno što se u svemu što misli, govori i radi ogleda samo jedno - nepatvorena mržnja prema predsedniku države. Mržnja i zloba i ništa osim toga - rekla je Đurićeva i dodala:

- A u prilog tome, koliko je zapravo izgubio kompas, najbolje svedoči sve ono što izgovara: o kontroli informacija, o kriminalu i tome kako se kradu milijarde može da govori on - pljačkaš. Samo, niko se previše ne opterećuje oko toga šta jedna ovakva lopuža lupeta, građani Srbije znaju ko je ko i znaju da ovakve pojave, koje su pored pljačkanja, radile sve protiv svoje države i naroda, tražile uvođenje sankcija, dolazak međunarodnih institucija, zalagale se za to da nas proglase genocidnim i još mnogo drugih destruktivnih poteza kojima se kraj ne nazire ono najgore i najštetnije što nam se ikada dogodilo.

Prema njenim rečima, uvek je i jedino vlast bila ta koja je osuđivala nasilje.

- Na protestima koje su bili tobož protiv nasilja, a koje su ove siledžije organizovale, čule su se parole koje predstavljaju direktan poziv na nasilje, ti su čak pozivali i priželjkivali smrt članova porodice Vučić, a sada bi da se od sopstvenih reči, pristalica i sledbenika "operu." Ne ide to baš tako. Kamere su sve zabeležile, a građani sve videli. Oni su osvedočeni nasilnici! Siledžije najgore vrste! A po konstrukciji njihovih misli koje pretvaraju u reči jasno se vidi da među tim ljudskim škartom ima i umobolnika koji što pre zahtevaju medicinsku opservaciju. I dok se oni u nedostatku bilo kakve vizije bave isključivo  predsednikom i njegovom porodicom, Aleksandar Vučić i svi mi koji snažno i složno podržavamo njegovu politiku nastavljamo da mislimo o svakom čoveku u našoj državi, da za svakog čoveka radimo, slušamo i čujemo svakoga šta misli i kakva su mu očekivanja po različitim pitanjima, dok tajkun misli o sebi, radi za sebe, sluša i čuje samo svoju pokvarenu, lopovsku podsvest, te otuda njegov ovakav narativ.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija