• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2024

11:59

Prete Vučiću, njegovoj deci i bacaju kletve na nerođenu unučad! Hrkalović: Vučić ne da na Srbiju, zato sve ovo i rade!

Masha Bandjur

Politika

Prete Vučiću, njegovoj deci i bacaju kletve na nerođenu unučad! Hrkalović: Vučić ne da na Srbiju, zato sve ovo i rade!

Podeli vest

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović reagovala je povodom skandaloznog intervjua tajkunskog portala "Danas" sa Munirom Subašić, predsednicom pokreta "Majke Srebrenice" koja je rekla da "Vučić treba da očekuje kaznu od Alaha", a potom pomenula i decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Pokušali da ga ubiju tamo, pozvali na rat u regionu, sad prete njemu i deci i bacaju kletve na nerođenu unučad, sve samo zato što ne da na Srbiju, šta on sve mora da istrpi zbog toga. Međunarodna zajednica neće ovo osuditi, naravno, sad je svima sve jasno. Ali pobediće Srbija - napisala je Hrkalović. 

Podsetimo, tajkunski "Danas" je iintervjuisao Muniru Subašić iz "Majki Srebrenice", a glavna teza je da "Vučić treba da očekuje kaznu od Alaha"!

Ona izražava žaljenje što Vučić nije bio sponzor sramne Rezolucije o Srebrenici i što se, kako kaže, nije izvinio!

- Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju decu. Mora da misli na to. Nije samo njegov život važan, važan je život njegove dece i njegovih unučadi - upozoravajuće govori Munira za opozicioni Danas.

Pomenuti mediji postavlja pitanje da li očekuje da će Vučić ikada doći u Srebrenicu i izviniti se bošnjačkom narodu, ona odgovara:

- Ne mora. Ako on može živeti i da njega proganja laž i neistina onda on neka živi u lažima. Ja znam pravu istinu i ja živim u istini - zaključuje Subašić  a da pritom nijednog trenutka ni ona, a ni tajkunski Danas ne pominju da je Vučić u Potočarima položio cvet 2015. godine kada je umalo ubijen!

Kletve upućene u ovom tekstu i pominjanje Vučićeve dece rezultat su njegove borbe za srpski narod i to što nije dozvolio da se naš narod proglasi genocidnim!

Više puta je predsednik Srbije ponovio svoje saučešće i osudio sve zločine nad Bošnjacima i drugim narodima, ali je jasna namera kampanje koja se vodi u Bosni i Hercegovini, čiji su promoteri, nažlost, i opozicini mediji, ali i opozicioni lideri u Srbiji!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija