• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2024

14:58

Božić rasturila Mariniku Tepić: Plasiraš samo gnusne laži i konstrukcije!

Masha Bandjur

Politika

Božić rasturila Mariniku Tepić: Plasiraš samo gnusne laži i konstrukcije!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Sandra Božić poručila je da je 'napad na institucije i strateški najvažnije privredne subjekte Republike Srbije postao zaštitni znak lika i dela Marinike Tepić, njene kukavičke i bedne politike'.

Božićkino saopštenje prenosimo u celosti:

''Ova ekspertkinja, ipak samo za propast Srbije, već duži vremenski period na nišanu svoje vazalne agende drži i Elektroprivredu Srbije!

Pa kada ne napada Vučića, njegovu decu ili brata tuče po interesima građana i države!

I dok se bori sa “podvojenom ličnošću” ili pak čistim licemerstvom svog gazde Đilasa, po pitanju litijuma, njena uloga je uvek tek epizodna i ima težinu i ozbiljnost poput one koju nosi i “kokoška iz Morovića”.

Ali zašto bi sramota sprečila Mariniku da i dalje plasira gnusne laži i konstrukcije kad nam je odavno objasnila da obraz nema?

Podsećam, Srbija je jedina u širem okruženju  u trenutku skorašnjeg opšteg energetskog kolapsa imala nesmetanu proizvodnju električne energije.

Verujem da je to dotuklo Mariniku Tepić čiji je večni cilj da Srbija bude u mraku.

Jer mrak je njeno jedino oruđe za skupljanje najbednijih političkih poena.

Kada nije prezala da roditeljima ubijene dece u Ribnikaru kaže da nemaju tapiju na bol, zašto bi nacionalni interesi Srbije bili prepreka za ostvarenje njenih bolesnih ambicija?

Šta je jedan EPS za nju - manje, više!

Srbija nije više država-parija kakvom ju je napravio njen Dragan Đilas i  Marinika Tepić očigledno i nažalost teško podnosi rezultate koje je postigao Aleksandar Vučić na svakom koraku.

Energetski sistem Srbije je stabilan i u veoma teškim vremenskim uslovima, za građane Srbije uspešno obezbeđuje redovno i nesmetano snabdevanje, što je ozbiljan izazov sa kojim na kraj veliki broj zemalja u Evropi teško izlazi, a videli smo i potpuni slom u kojem je Srbija ostala sigurno da sija!

Verujem da je svaki uspeh Srbije za Mariniku i slične strahovit udarac!'', piše u njenom saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija