• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2024

17:33

Siniša Mali pokopao Đilasa! Sud misli isto što i narod! Verovatno sam jedan od retkih koji je to uspeo

Ata images

Politika

Siniša Mali pokopao Đilasa! Sud misli isto što i narod! Verovatno sam jedan od retkih koji je to uspeo

Podeli vest

Na izjave Dragana Đilasa u Skupštini koje je uputio Jorgovanki Tabaković, reagovao je i ministar fininsija Siniša Mali.

- Ono što želim da pročitam je samo jedno. Tužio mene Dragan Đilas, kaže povreda časti i ugleda pošto sma označio njega kao osobu koja krade. Čitaj - lopov.

- Prvi osnovni sud odbije naravno tužbeni zahtev Dragana Đilasa, kaže da sam u pravu. Čitaj - i sud misli da je Đilas lopov, ono što misle i građani Srbije.

- Žali se Dragan Đilas na drugostepeni Vrhovni kasacioni sud, i oni potvrde, evo potvrde, koji kaže takođe i mi se slažemo da je Siniša Mali u pravu, odnosno da je Đilas lopov. 

- I, verovali ili ne, dobijem ja od izvršitelja takođe potvrdu da mi je uplaćeno 83.703 dinara od Dragana Đilasa na ime te presude i svega ostalog. Dakle, jedan sam verovatno od retkih koji je nešto i naplatio od Dragana Đilasa.

- Ali samo da znate, poslanici i građani, to je samo zato što sam ga nazvao da je lopov, da krade, i sud je to i potvrdio - rekao je Mali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)
Live TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu! (VIDEO)

Nikada žešći ruski napadi po dubini Ukrajine. Kinžal je postao kao "dobar dan". Došlo je do tog stepena mržnje između dva naroda da će decenije biti potrebne da se vrate saradnji. U emisiji "Otvoreni studio" gostovali su pravoslavni publicista Ranko Gojković i Dragan Vasiljković ispred fondacije "Kapetan Dragan". Oni su govorili o svim aktuelnim geopolitičkim temama.

27.08.2024

19:51

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija