• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2024

18:47

Ministar Vesić dokazao surovu istinu: Opozicionih poslanika skoro da nema u skupštinskoj sali! (FOTO)

informer.rs

Politika

Ministar Vesić dokazao surovu istinu: Opozicionih poslanika skoro da nema u skupštinskoj sali! (FOTO)

Podeli vest

Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić oglasio se na društvenoj mreži "X", gde je veoma otvoreno govorio o potezima opozicionih poslanika koji nemaju nijedno validno opravdanje.

- Dvadeset ministarki i ministara dođe u Narodnu skupštinu da odgovori na svako pitanje narodnih poslanica i poslanika. Ministarke i ministri temeljito odgovaraju na svako pitanje, ali opozicionih poslanika skoro da nema u skupštinskoj sali. To pokazuje odnos ovih poslanika prema ljudima koje predstavljaju u Skupštini i koji su za njih glasali na izborima. I to je tako - istakao je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesić: Gradimo puteve za ljude - da građani bolje žive i lakše putuju
Politika

Vesić: Gradimo puteve za ljude - da građani bolje žive i lakše putuju

Srbija ne gradi auto-puteve i brze pruge zbog rudnika nego zbog ljudi – da bi građani bolje živeli i bili bolje povezani, poručio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i istakao da je gradnja brzih saobraćajnica na zapadu zemlje planirana odavno, ali se tek sa Aleksandrom Vučićem ti planovi i ostvaruju.

25.07.2024

13:33

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija