• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2024

11:47

HIBRIDNI RAT! Ko plaća i koordinira udar na Srbiju i Srpsku i zašto baš posle snažne borbe u UN?!

Insajder

Politika

HIBRIDNI RAT! Ko plaća i koordinira udar na Srbiju i Srpsku i zašto baš posle snažne borbe u UN?!

Podeli vest

Protiv Srbije i Republike Srpske u toku je specijalna medijsko-politička operacija koja bi trebalo da dovede do haosa a dokaz za to su i protesti protiv rudarenja litijkuma u zemlji i najave masovnih protesta u RS.

Samo politički neobaveštena osoba mogla bi da kaže da je slučajno - baš kada lažni ekolozi organizuju proteste (doduše ne masovne kako to njihovi mediji predstavljaju) - od Šapca, Loznice, Valjeva, Aranđelova - protiv eksploatacije litijuma, istovremeno se najavljuje protest protiv investitora u RS.

- Budi se i Republika Srpska. Danas u 13h krece protest za odbranu prelepe reke Plive i celog tog prelepog dela Bosne od nasilja investitora Branice se i Janj i Jezero i Ribnik. Napokon borba koja ima smisla - piše na društvenoj mreži Iks. 

Foto: printscreen

 

Sve ovo, naravno nimalo slučajno, dešava se nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa saradnicima uspeo da odbrani zemlju u Ujedinjenim nacijma od žiga genocidnosti, kada je u Generalnoj skupštini UN održano glasanje o Srebrenici.

Kao po komandi usledili su napadi i na Srbiju i na Republiku Srpsku, koje sprovode preko lažnih ekologa.

Pitanje je samo ko stoji iza njih, i ko ih finansira.

Oni politički obavešteniji znaće da je ovo pitanje retoričko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Svet koji poznajemo nepovratno nestaje! Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje!
Live TV

Svet koji poznajemo nepovratno nestaje! Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje!

Istorija čovečanstva je istorija rata, ali ovaj rat koji se danas vodi je sudbonosan za čitavo čovečanstvo. Vlada gola sila koja ne obraća pažnju ni na ugovore ni na konvencije . Satanizam se više ne krije, na plaštu demokratiije zloupotrebljavaju se i deca. Evrovizija je pokazala katastrofalno lice, a Olimpijske igre otišle su tri koraka dalje . Slika Davinčija Tajna večera na najbrutalniji način je ismejana. U poslednje vreme u svetu centrala nepogrešivo "greši". Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su stručnjak za bezbednost Nikola Antić, Marina Galogaža iz Društva sunarodnika Rusije i pravoslavni publicista Ranko Gojković.

30.07.2024

18:44

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21