• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2024

11:59

Narode, evo ko ruši državu! Đurić putuje malo u Milano, pa u Atinu, Majami, na more, pa dođe i potpaljuje narod u Srbiji (FOTO)

printscreen

Politika

Narode, evo ko ruši državu! Đurić putuje malo u Milano, pa u Atinu, Majami, na more, pa dođe i potpaljuje narod u Srbiji (FOTO)

Podeli vest

Petar Đurić, osnivač pokreta "Ćale, ovo je za tebe" i ljuti opozicionar, svako malo pa putuje, čas u Milano, čas u Atinu, pa skokne do Majamija i na more, a nakon silnih putovanja dođe u Srbiju i ruši svoju zemlju i potpaljuje narod u Srbiji.

Sudeći po fotografijama koje su objavljene na instagramu, Đurić se s vremena na vreme prošeta malo do Milana, malo do Majamija, pa do Atine, i sve to u par meseci, ali na kraju skokne do nekog grada u Srbiji da potpaljuje narod i ruši svoju zemlja, a onda kad zaprži čorbu, opet ode na more..

Ovo je dokaz da Đurić i te kako lepo živi i provodi se po svetu i putuje, a non-stop je protiv svoje zemlje i ruši je. Ovaj opozicionar konstantno poziva na proteste i na nemire na ulicama Beograda i Srbije, a sada huška ljude i govori protiv litijuma.

Podsećemo, Petar Đurić iz fondacije i pokreta "Ćale, ovo je za tebe" glumi ekološkog aktivistu dok se baškario po Majamiju.

Đurić je inače poznat po blokadi auto-puta, protestima protiv radova na Starici, rušenju po Beogradu, protestovao je i pozivao na blokade Gazele i cele države, a često putuje po svetu da malo uživa. 

Vidi se da sve se nema i sve mu je loše, pa bira "pristupačne" destinacije, što se da videti iz priloženog:

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija