• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.08.2024

08:23

Ovo su novi lideri opozicije u Srbiji: Nasilni i nepismeni lažovi, morbidnim teorijama zavere plaše narod i pozivaju na građanski rat!

Informer

Politika

Ovo su novi lideri opozicije u Srbiji: Nasilni i nepismeni lažovi, morbidnim teorijama zavere plaše narod i pozivaju na građanski rat!

Podeli vest

Sa takozvanih "ekoloških" protesta prethodnih dana mogle su se čuti razne teorije zavere, pretnje, laži i pozivi na nasilje, a u tim ludostima je prednjačilo nekoliko osoba za se koje slobodno može reći da su novi lideri opozicije.

Hoće li "ekološki" protesti iznedriti neke nove opoicione lidere", naslov je vesti tajkunskog "Danasa"... Pa, novi lideri su već tu - satanisti, teoretičari zavera, mrzitelji, lažovi, nasilnici koji plaše narod i pozivaju ga na građanski rat!

Sve smo to već videli i čuli prethodnih dana! Da se podsetimo...

Izvesna Suzana Lazarević na protestu u Mladenovcu lansirala najneverovatniju teoriju zavere o potencijalnom iskopavanju litijuma u Jadru, poručivši da su "satanisti" nazvali firmu "Rio Sava" jer im je konačni cilj da preko Jadra i Drine zagade reku Savu.

- Šta vi mislite, zašto se ćerka firma Rio Tinta zove Rio Sava, zašto se ne zove Rio Jadar, Rio Loznica? Oni satanisti, naši neprijatelji, jasno govore Šta je njima cilj - iz jadra u Drinu iz Drine u Savu 

Foto: Informer

 

Duško Brković, profesor Agronomskog fakulteta u Čačku, na protestu protiv litijuma u Kosjerić izrekao je zastrašujuće gadosti.

- Mutagene promene u naslednoj osnovi mutagene, teratogene promene koje uslovljavaju da novorođenčad se ne rađaju normalna nego sa anomalijama, ima li šta gore od toga?! 

Foto: Informer

 

Na protestu u Ljigu neko iz mase dobacio je da im je "uzeto oružje", aludirajući na prošlogodišnju akciju predaje nelegalnog oružja nakon majskih tragedija, ali da"imaju kuke i motike". Ljiljana Bralović, vođa lažne ekološke organizacije SEOS, taj poziv na nasilje prokomentarisala je povikom "tako je", a zatim najavila da će uskoro pokrenuti "radikalne mere" protiv "domaćih izdajnika".

- Uzeli su nam orućje prošle godine, ali imamo kuke i motike! 

Dragan Simović, jedan od vođa protesta protiv litijuma, juče je u Kraljevu poručio da ne odustaje od nasilja koje je istim jezivim rečima najavio pre mesec dana…

- U Jadru, 28 juna na Vidovdan kada smo rekli da drugi put kad vas zovnemo đecu ostavite kod kuće, ja pri tome ostajem.

- Oduzimaju ljudima zemlju u Lađevcima za neki teretni aerodrom. Šta će Lađevcima teretni aerodrom, šta će Pranjanima teretni put? 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21