• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2024

11:46

"Oluja" je zločin koji je započeo davno pre nego što se desio i trajaće dugo nakon što se završio! Jovanov: Slava i mir dušama stradalih

Zoran Sinko

Politika

"Oluja" je zločin koji je započeo davno pre nego što se desio i trajaće dugo nakon što se završio! Jovanov: Slava i mir dušama stradalih

Podeli vest

Šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov oglasio se povodom godišnjice zločinačke akcije hrvatske vojske i policije "Oluja".

- Ni nakon 29 godina niko nije odgovarao za plansko ubijanje, proterivanje i etničko čišćenje Srba sa područja Repblike Srpske Krajine. 29 godina kasnije u Hrvatskoj je formirana Vlada sa osnovnim zahtevom jedne od stranaka, Domovinskog pokreta, da Srbi ne smeju biti u njoj, dok druga stranka, MOST, traži da se Srbima ograniči pravo glasa u parlamentu. Zato je "Oluja" zločin koji je započeo davno pre nego što se formalno desio i trajaće dugo nakon što se formalno završio.  Ona je samo jedan trenutak kontinuirane antisrpske politike u Hrvata. Slava i mir dušama stradalih - napisao je Jovanov.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija