• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2024

07:39

Politikolog: Sve ukazuje na to da je rudnik litijuma bezbedan, niko nema razuman argument protiv njegovog rudarenja!

Printskrin

Politika

Politikolog: Sve ukazuje na to da je rudnik litijuma bezbedan, niko nema razuman argument protiv njegovog rudarenja!

Podeli vest

Politikolog Nikola Parun istakao je tokom gostovanja na tajkunskoj televiziji Nova S da je, prema pokazateljima, projekat "Jadar" bezbedan, a da Šolakovi i Đilasovi protestnati nemaju nijedan razuman argument protiv rudarenja litijuma!

- Problem generalno na nivou zdravlja javnog prostora je taj što ti argumenti vode samo u jednom smeru, a to je smer sile i na kraju će sila da pobedi u takvoj razmeni argumenata i neće više biti ni bitno da li je rudnik bezbedan, kao što sve pokazuje da jeste, ili nije pa niko nema da kaže zbog čega nije ali da je na nivou razuma a ne sprženih pluća! 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija