• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2024

12:21

ĆUSKIJA! Dabrica nasela na jeftinu montažu i napala Informer: Pokazala da je glupa ko noć! (FOTO)

Ata images / printscreen

Politika

ĆUSKIJA! Dabrica nasela na jeftinu montažu i napala Informer: Pokazala da je glupa ko noć! (FOTO)

Podeli vest

Kopredsednica stranke Zajedno i istaknuta opozicionarka Biljana Stojković pokazala je koliko je "plitka"!

Stojkovićeva, poznatija i kao "dabrica" objavila je post na društvenoj mreži "Iks" kojim je pokazala koliko nema veze s mozgom. 

Neko je napravio montažu naše vesti da je Novak Đoković osvojio zlato na Olimpijskim igrama. Naslov vesti glasi "NAJVEĆI SPORTISTA SVIH VREMENA! Novak Đoković zgromio Alkarza i osvojio Olimpijske igre!".

Međutim, neko se jeftino zaigrao i napravio montažu što se vidi iz aviona. Ipak, očigledno ne vide svi, odnosno nemaju potreban kvocijent inteligencije da bi videli da se radi o jeftinoj fotomontaži.

"NAJVEĆI SPORTISTA SVIH VREMENA! Novak Đoković zgromio Alkarza i osvojio Olimpijske igre, zahvaljujući mudrim savetima predednika Vučića. Dabrica je očigledno oslepela od mržnje, jer da to nije slučaj, shvatila bi da je reč o fotomontaži.

Inače, nije prvi put da opozicija naseda na ovakve izmišljotine sa društvenih mreža. Nedavno je Vojislav Mihajlović izašao pred medije u Skupštini Srbije i slavodobitno objavio da se Ivana Španović povukla sa Olimpijskih igara iz protesta zbog litijuma.

Neko je promenio nadimak na "Iksu" i predstavio se kao Ivana Španović, što je propala opozicija "progutala" i istakla da ima podršku najbolje srpske atletičarke iako to nema veze s mozgom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija