• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.08.2024

07:10

Totalni delirijum opozicije! Štimac bi da osudi samog sebe jer pokušava da se okoristi o temi litijuma! (VIDEO)

printscreen

Politika

Totalni delirijum opozicije! Štimac bi da osudi samog sebe jer pokušava da se okoristi o temi litijuma! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši košarkaš Vladimir Štimac postao je vodeći teoretičar zavere u Srbiji. On svakodnevno na protestima, koje organizuju tajkuni Dragan Šolak i Dragan Đilas, širi paniku i plaši narod sumanutim lažima o iskopavanju litijuma, ali je sada uskočio sebi u usta i rekao da treba osuditi svakog ko politički iskoristi priču o litijumu!

- Mnogo mi je drago da nema uključenih političara u celu ovu priču! Ko se politički okoristi o ovu nesreću, ja mislim da narod treba javno da ga osudi a ne samo narod, nego ću ja biti u prvim redovima da ga osudim - rekao je Štimac, koji bi očigledno prvo sebe da osudi, jer se među redovnim govornicima na protestima našao i on!

Ko su redovni govornici i teoretičari zavera?

Borislav Antonijević: Kandidat Dveri za gradonačelnika Beograda 2022, danas Nestorovićev poslanik u Skupštini Srbije

Ratko Ristić: Podržao MORAMO na izborina 2022., bio kandidat Dveri/Zavetnici 2023. a 2024. prešao kod Nestorovića

 Vladimir Štimac : Na izbornoj listi DSS-a (koji je doveo Rio Tinto u Srbiju) na izborima 2023.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija