• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2024

10:34

Ješiću, pre ću biti stoka koja jede travu nego šatro elita!  Potpredsednica Skupštine Srbije razobličila slugu žutog Lutovca! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Politika

Ješiću, pre ću biti stoka koja jede travu nego šatro elita! Potpredsednica Skupštine Srbije razobličila slugu žutog Lutovca! (VIDEO)

Podeli vest

Pored ustaša, mnogi antisrbi i delovi opozicije slave stradale i prognane Srbe u zločinačkoj akciji "Oluja", a to je uradio i kompanjon Zorana Lutovca, Goran Ješić. Potpredsednica Skupštine Srbije Snežana Paunović je u našoj emisiji Info jutro, govorila o tim sramnim izjavama mržnje.

Potpredsednica Skupštine Srbije Snežana Paunović poslala je vrlo jasnu poruku pripadniku prozapadne opozicije Goranu Ješiću koji je izrekao užasne komentare protiv sopstvenog naroda.

- Šokirana sam što to neki delovi opozicije slave te užase nad Srbima. Ako sam dobro razumela Gorana Ješića, onda sam i ja stoka koja pase travu, ali bolje mi je da budem stoka koja pase travu nego ta šatro elita. Nejasno mi je kako Goran Ješić brutalno vređa ljude u svom okruženju. Ne mogu da razumem da neko kaže da je narod odlučio da ode sa vekovnih ognjišta i da nije proteran u "Oluji". Gospodin Ješić ne zna koliko je narod ostao bez svojih najmilijih - rekla je Paunović.

Foto: Pedja Milosavljević

Snežana Paunović

 

Prema rečima Potpredsednice Skupštine Srbije, Hrvati imaju problem u glavi jer slave "Oluju" i prikazju je kao "herojski čin".

- Zagreb, Sarajevo i opozicija ima iste nalogodavce. Šta je bombardovanje kolone civila za njih, briljijantna vojna akcija? Hrvatska jeste praktično etnički čista, uspeo im je plan etničkog čišćenja. Zbunjena sam što Hrvati karatkerišu "Oluju" kao herojsku akciju, oni imaju problem u glavi. Imate sa jedne strane glasno ćutanje na srpske žrtve, svaki zločin nad nama je za njih herojstvo. Nije teško zaplašiti narod sa lošim pričama o litijumu. Predsednik Vučić je rekao da neće biti kopanja litijuma još dve godine. Meni je žao što su građani izloženi manipulaciji opozicije, jer je ovo samo napad na predsednika Vućića - kazala je Snežana Paunović.

Čitavu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija