• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.08.2024

12:36

Olimpijske zlatne niti Herceg Novog čestitale našim sportistima: Čestitka Đokoviću i Mikecu!

Informer

Politika

Olimpijske zlatne niti Herceg Novog čestitale našim sportistima: Čestitka Đokoviću i Mikecu!

Podeli vest

Herceg Novi, grad olimpijaca i Evropski grad sporta 2024. godine, proslavlja zlatne olimpijske medalje Novaka Đokovića, počasnog građanina Herceg Novog i strelca Damira Mikeca, koji je deo života vezao za ovaj grad.

Najprestižnije sportsko odličje najboljem sportisti sveta, reprezentativcu Srbije, Novaku Đokoviću, čestitao je predsednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić.


- Kao i bezbroj puta do sada, pokazali ste kako se postaje najbolji na svetu, a sve to još jednom dokazali pobedom na Olimpijskim igrama u Parizu. Medalja nije samo pobeda, ona je zbir svih ljudskih vrednosti i vrlina koje poštujete, a kojima, kao najbolji primer čovečnosti, učite mlade generacije. Herceg Novi je i u nedelju bio uz Vas, bodreći Vas pred malim ekranima u domovima, na plažama, u baštama kafića... Sa Vama delimo radost novog sportskog uspeha i ponosimo se što ste ovaj olimpijski grad na ulazu u Boku birali kao svoju porodičnu i radnu oazu, a sve nas učinili svojim sugrađanima. Vidimo se u Herceg Novom u koji ste dobrodošli kao u svoj dom - istakao je predsednik Katić.


Čitavoj plejadi olimpijaca koji su potekli ili deo svog života vezali za Herceg Novi pripada i zlatni olimpijac, strelac reprezentacije Srbije, Damir Mikec kojem je takođe upućena čestitka povodom osvajanja medalje u Parizu.


- Nakon mnogobrojnih uspeha do sada, nova medalja krunisala je Vaš trud, odricanje i istrajnost. Uz čestitku, upućujem Vam zahvalnost što ne zaboravljate trenutke detinjstva koje ste proveli u Herceg Novom i pominjući ovaj grad doprinosite njegovoj promociji, a sve nas činite ponosnim što smo deo iste zajednice! Herceg Novi Vas čeka kao i u svim godinama do sada - istakao je predsednik Katić.


Herceg Novi i ove godine zauzima vodeće mesto po broju olimpijaca u odnosu na broj stanovnika, bez obzira pod kojom zastavom igraju, dok u crnogorskoj selekciji sportisti i sportski radnici iz Herceg Novog čine ubedljivu većinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija