• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.08.2024

06:29

ĐILAS, ŠOLAK, CIA, SVI PROTIV SRBIJE! Litijum je samo izgovor, njihov cilj je otimanje države i ubistvo Vučića

tanjug/printskrin

Politika

ĐILAS, ŠOLAK, CIA, SVI PROTIV SRBIJE! Litijum je samo izgovor, njihov cilj je otimanje države i ubistvo Vučića

Podeli vest

Ko i sa kojim krajnjim ciljem organizuje tzv. ekološke proteste po Srbiji? Ko plaća organizatore, ko stoji iza ‘velikog’ skupa zakazanog za subotu 10. avgusta u Beogradu?!

Neće, jelte, nikako biti da je sve to spontano i samo od sebe. Biće da iza svega stoje strane službe i domaći tajkuni kojima nikako ne odgovara ova i ovakva država Srbija. Biće, konkretno, da iza svega stoje Đilas, Šolak i njihovi nalogodavci sa Zapada, biće da je svima njima cilj otimanje države, nasilno preuzimanje vlasti i ubistvo predsednika Aleksandra Vučića.

Litijum je ovde samo izgovor, samo najzgodnija ‘poluga’ koja se sada koristi, zloupotrebljava za specijalni rat protiv Srbije. Baš kao što su prethodno zloupotrebljavali poplave, koronu, ubistvo dece u ‘Ribnikaru’, tako sada pokušavaju da na temi ekologije i lažne brige za životnu sredinu okrenu narod protiv predsednika. Preko svojih medija godinama već truju ljude, ubeđuju ih da je Vučić najgori, a da su najbolji oni - lopovi i štetočine koji su za svog vakta na vlastu pokrali i upropastili sve što su mogli. I sada, valjda, misle da su došli do kritične mase, uvereni su da će u subotu u Beogradu okupiti stotine hiljada ljudi, da će u Srbiji uspeti da naprave ‘Majdan’ i da na silu, i u krvi ako zatreba, otmu vlast!?!

Okupili su u Novom Sadu 4.200 građana, u Kragujevcu njih više od dve hiljade, u drugdim mestima po nekoliko stotina - u Boru 230, u Sremskoj Mitrovici 410… 

Nisu to male brojke, ima na tim protestima među tim ljudima dosta njih koji su zavedeni šolak-đilasovskim lažima izašli na ulice vođeni iskrenom brigom za budućnost svoje dece, ali među organizatorima, među samozvanim liderima nema ničega drugog do bolesne želje za otimanjem države i za sticanje vlasti bez izbora.

Kako god, tek ostaje da u subotu u Beogradu vidimo koliko su ljudi uspeli da zavedu, da otruju svojom strašnim lažima. 

I koliko god da ih bude - malo ili puno - važi i dalje ponuda predsednika Vučića: Hajmo na referendum, pa da se prebrojimo, da utvrdimo tačno koliko je onih koji podržavaju ovu vlast i državu, a koliko je onih koji bi da se vrate u vreme đilasovskog paradržavnog provizorijuma, u vreme kada su se žuti ološi, u naše ime izvinjavali ustašama što su nas klali, u vreme kada nam je prosečna plata bila 2,5 puta manja nego što je danas, u vreme kada su državom vladali tajkuni...

I onda, ako je većina Srba za to da se vratimo na gore, da srušimo sve što smo za 12 godina rada izgradili molim lepo, biće tako. Ili, ipak neće, ili ipak velika većina naroda podržava predsednika Aleksandra Vučića...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija