• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.08.2024

11:01

Milićević povodom najavljenih protesta: To će biti skup sa ciljem rušenja predsednika Vučića uličarskim metodama!

Vlada Srbije

Politika

Milićević povodom najavljenih protesta: To će biti skup sa ciljem rušenja predsednika Vučića uličarskim metodama!

Podeli vest

Ministar Đorđe Milićević oglasio se danas povodom uličnih protesta koji su najavljeni u Beogradu.

- Protesti zakazani za subotu u Beogradu, nisu nikakav skup usmeren ka legitimnoj borbi za zaštitu životne sredine, nego su isključivo politički motivisani sa jednim jedinim ciljem - rušenje predsednika Republike Aleksandra Vučića i Vlade Srbije na ulici i uličarskim metodama, a mimo izbora i suprotno legitimnoj volji većine građana Srbije. Uostalom, predsednik Republike javno je ponudio opoziciji raspisivanje referenduma o poverenju, ali je jasno zašto oni takav referendum ne žele da prihvate. Svesni su koliko i kakvo poverenje u narodu uživa Aleksandar Vučić i stoga se opravdano plaše još jednog fijaska na eventualnom izjašnjavanju građana. Jedino što im je preostalo su poruke mržnje, nasilni protesti i pokušaj uličnog rušenja vlasti uz pomoć stranih centara moći  jasan je bio ministar. 

Milićević  je apelovao na narod da ne naseda na laži i manipulacije samozvanih opozicionara, već da jasno i racionalno razluči ko konstantno, predano i odlučno radi na prosperitetu Srbije a ko za račun stranih sponzora i zarad sitnih ličnih interesa urušava svaki napredak naše zemlje.

- Srbija ne sme da stane! Srbija mora da napreduje i da se razvija u interesu sve naše dece, a u inat onima koji bi da je ponovo zaustave, pljačkaju i siromaše. Kao ministar u Vladi Republike Srbije, i kao poptredsednik Socijalističke partije Srbije, ističem apsolutnu podršku predsedniku Republike u politici koju vodi, uključujući i najavljenu stručnu raspravu i odgovoran pristup zaštiti životne sredine kada je u pitanju rudarenje jadarita u našoj zemlji  podvukao je ministar. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija