• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2024

10:45

Brutalne reči odjeknule mrežama: Leteće perje kad se sretnu Jovanović i Kokanović!

Ata images / printscreen

Politika

Brutalne reči odjeknule mrežama: Leteće perje kad se sretnu Jovanović i Kokanović!

Podeli vest

Nekadašnji bliski saradnik lidera Miloša Jovanovića Uroš Piper sarkastično je prokomentarisao najavljeni protest u Beogradu i ukazao ne neviđeno licemerje lidera Novog DSS.

Piper je, naime, podsetio na intervju koji je Jovanović dao dnevnom listu Alo u decembru pre dve godine. U tom intervju Jovanović je doslovce rekao da je moral ljudi poput Zlatka Kokanović, lažnog ekologa koji je prodao zemlju Rio Tintu da bi naknadno postao samozvani borac za zaštitu životne sredine.

Uprkos tome, Jovanović će se naći u istom frontu sa Kokanovićem, što je Piper sarkastično prokomentarisao.

- Auuu, koliko posla za snimatelje će tu večeras biti kad se sretnu "moralni" Kokanović i "državotvorni" Jovanović - naveo je između istalog Piper.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23