• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2024

14:13

Bečić naglašava: Paralisanjem gradova i infrastruktura kao što su saobraćajnice i pruge nanosi se ogromna ekonomska šteta Srbiji!

ATA Images

Politika

Bečić naglašava: Paralisanjem gradova i infrastruktura kao što su saobraćajnice i pruge nanosi se ogromna ekonomska šteta Srbiji!

Podeli vest

Igor Bečić, predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti, najoštrije je osudio paralisanje gradova i saobraćajnica od strane opozicije i nanošenje ogromne ekonomoske štete državi Srbiji.

- Protesti koji su se sinoć organizovali protiv rudarenja bili su čisto politički i usmereni protiv predsednika Republike, što je jasno sinoć pokazano pozivajući na kopanje rake namenjene Aleksandru Vučiću, ali i uzimajući i u obzir podršku koja stiže iz hrvatskih medija. 

Opozicija želi da građane gurne u prve redove i nasilnim putem preuzmu vlast, zato pozivam sve građane da više ne učestvuju u blokadama koje su isključivo i radi nasilnog zauzimanja institucija i izazivanja nestabilnosti u Republici Srbiji.

Ovde se ne radi o opštem interesu već o frustraciji i ličnom interesu Šolaka, Đilasa i ostalih opozicionih političara koji pokazujući ogromnu mržnju prema Vučiću po svaku cenu žele da dođu na vlast i pored izbornih poraza. 

Paralisanjem gradova i infrastruktura kao što su saobraćajnice i pruge nanosi se ogromna ekonomska šteta posebno u jeku turističke sezone i organičava sloboda kretanja koja je osnovno ustavno pravo.

Mogli smo da čujemo i od jednog od organizatora protesta, Zlatka Kokanovića takozvanog borca za životnu sredinu da poziva na privredni terorizam i udar na srpsku privredu. 

Dajem podršku svim nadležnim organima da zaštite ustavni poredak, da svi koji učestvuju u pozivanju na ubistvo predsednika, kao i svaki pokušaj uništavanja imovine treba da bude sankcionisano na način na koji to zakon definiše.

Posebno se zahvaljujem bezbednosnim službama na ogromnom profesionalizmu u otklanjanju blokade i uspostavljanju javnog reda i mira - naglasio je Bečić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!
Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!

Kina podržava Iran u odbrani svog suvereniteta, bezbednosti i nacionalnog dostojanstva, rekao je kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji u telefonskom razgovoru sa vršiocem dužnosti iranskog ministra inostranih poslova Alijem Bagerijem.

11.08.2024

17:13

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23