• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.08.2024

11:59

Šokantne informacije o siledžijama! Hoće da sruše državu, a uzimaju milione u državnom Savetu! (FOTO)

ATAIMAGES/printscreen

Politika

Šokantne informacije o siledžijama! Hoće da sruše državu, a uzimaju milione u državnom Savetu! (FOTO)

Podeli vest

Ivan Bjelić i Nikola Ristić, lažni studenti, navodni ekološki aktivisti i osvedočeni nasilnici koji su napali novinarku Informera Branku Lazić tokom nasilne blokade glavne železničke stanice u Beogradu i uprkos dokazima pušteni na slobodu, imaju funkcije u savetu koji osnovala država koju sada urušavaju!

Verovali ili ne, kako pokazuje dokumentacija do koje smo došli, Bjelić i Ristić imenovani su za članove Saveta za mlade, koji je osnovala Vlada Srbije!?! Savet za mlade je telo koje funkcioniše pri Ministarstvu turizma i omladine.

Dokumentacija koju posedujemo ukazuje na to da su Bjelić i Ristić funkcije u ovom savetu dobili na sednici koja je održana 30. marta 2023. godine. S obzirom na to da na sajtu ministarstva nema drugih rešenja o imenovanju i razrešenju članova Saveta za mlade, sva je prilika da se ove siledžije i dalje nalaze u Savetu za mlade.

Foto: Printscreen

 

Prema rečima našim izvora, Bjelić je imenovan za člana Saveta ispred Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS), dok je Ristić predložen u ime - pazite sada - IZVIĐAČA!?!

- Oni su izabrani na predlog udruženja i saveza mladih u Srbiji. Svi ti savezi i udruženja dobijaju novac iz državnog budžeta, na godišnjem nivou to iznosi oko sedam, osam miliona dinara. Kako onda oni dele novac međusobno, to je na njima - priča naš izvor, dodajući da je ovaj aktuelni saziv Saveta za mlade u nekoj vrsti "status kvo" jer je u međuvremenu izabrana nova Vlada Srbije.

- Pretpostavljam da će uskoro biti novi predlog za nove članove Saveta... - prenosi naš izvor. 

Ivan Bjelić i Nikola Ristić, podsetimo, tokom protesta na Prokopu napali su novinarku Branku Lazić, zbog čega su osuđeni na 40 i 30 dana zatvora. Međutim, ta presuda je ekspresno ukinuta, ceo predmet vraćen je na ponovni postupak, a dvojica siledžija puštena su na slobodu!?!

Potom su počeli čak da se sprdaju. Kako? Pogledajte video u nastavku:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Oglasio se Srbin nakon spektakularne večeri! Odoh ako dobijem dobru ponudu...
Fudbal

Oglasio se Srbin nakon spektakularne večeri! Odoh ako dobijem dobru ponudu...

Zvanično najbolji fudbaler češkog šampionata, Veljko Birmančevič (26), ponovo blista u Sparti koju je sinoć u revanšu sa FCSB-om sa prva dva gola i asistencijom (2:3) odveo u plej-ofu za Ligu šampiona! Nakon meča reprezentativac naše zemlje otkrio je da je pričao sa upravom i da bi u slučaju dobre ponude iz neke od najjačih liga Evrope napustio klub u kojem je heroj i ljubimac navijača.

14.08.2024

10:34

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14