• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2024

10:13

Putinov najbliži saradnik upozorio: Zapad pokušao da organizuje "obojenu revoluciju" u Srbiji i na vlast dovede političare lojalne SAD

ATA Images

Politika

Putinov najbliži saradnik upozorio: Zapad pokušao da organizuje "obojenu revoluciju" u Srbiji i na vlast dovede političare lojalne SAD

Podeli vest

Pomoćnik ruskog predsednika Vladimira Putina Nikolaj Patrušev ocenio je da je Zapad pokušao da organizuje ''obojenu revoluciju'' u Srbiji, smeni legitimnu vlast i umesto nje dovede "političare lojalne SAD".

- Znamo da Zapad koristi različite razloge za organizovanje 'obojenih revolucija' i pokušava da zameni legitimne vlade političarima koji se obučavaju u inostranstvu koji su poslušni Vašingtonu. Zapad je to pokušao da uradi i u Srbiji - rekao je Patrušev, a prenosi moskovski list Izvestija.

Patrušev je rekao da se SAD takođe ''mešaju'' u suverene poslove Venecuele.

- Posle još jednog neuspelog pokušaja državnog udara u ovoj zemlji, Vašington nudi Nikolasu Maduru prevremenu ostavku, obećavajući mu zauzvrat da će se odreći daljeg gonjenja u skladu sa američkim zakonima - rekao je Patrušev.

U Beogradu je prošle subote organizovan protest protiv iskopavanja litijuma i kompanije Rio Tinto, a učesnici protesta okupili su se na Terazijama, nakon čega su blokirali saobraćaj na železničkim stanicama "Novi Beograd" i "Prokop".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija