• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2024

10:50

Pomahnitali eko-teroristi planiraju da blokiraju stotine puteva i raskrsnica: Zaustavićemo privredu i izazvati totalni kolaps Srbije!

Ata images

Politika

Pomahnitali eko-teroristi planiraju da blokiraju stotine puteva i raskrsnica: Zaustavićemo privredu i izazvati totalni kolaps Srbije!

Podeli vest

Pomahnitali lažni ekolozi objavili su na svom Iks profilu da će uskoro, posle odmora naravno, krenuti u totalnu blokadu Srbije, paralisanje raskrsnica, puteva, pruga, zaustavljanje privrede u bolesnom pokušaju da iazovu totalni kolaps Srbije.

Eko straža najavila je da će blokade biti organizovane u celoj Srbiji u isto vreme, i to radnim danima tokom radnih sati, "dok traje privredna aktivnost", što samo govori o tome šta im je glavni cilj - zaustavljanje Srbije. Blokiraće lažni ekolozi raskrsnice, regionalne puteve, na nekoliko stotina mesta širom Srbije, što će dovesti do, kako i sami navode, "kolapsa sistema". 

Ovo je veoma ozbiljna situacija i pretnja za društvo i ekonomiju Srbije. Blokiranje puteva i raskrsnica može prouzrokovati ozbiljne probleme za normalno funkcionisanje građana, njihovu beszbednost, privredu i javni saobraćaj. 

Jasno je šta je namera i krajnji cilj ovih blokada - rušenje Vučića i Srbije! Kako navode, blokade će se odvijati posle odmora. Jer, kako rušiti Vučića a da pre toga nisi bio na moru, brčkao se, osunčao se. 

 

 

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija