• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2024

17:27

Maja Popović: Narod daje legitimitet i veruje Aleksandru Vučiću što je nekoliko puta potvrđeno i na izborima

Pedja Milosavljević

Politika

Maja Popović: Narod daje legitimitet i veruje Aleksandru Vučiću što je nekoliko puta potvrđeno i na izborima

Podeli vest

Oni koji optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da krši ustavna ovlašćenja, zapravo skrivaju pravo lice i nameru da destabilizuju zemlju i to uz veliku finansijsku podršku iz inostranstva, izjavila je danas ministarka pravde Maja Popović.

"Razgovori sa narodom o važnoj temi kao što je potencijalno iskopavanje litijuma, nikako ne mogu da budu kršenje nekog pravnog akta.

Naprotiv, narod daje legitimitet i veruje Aleksandru Vučiću što je nekoliko puta potvrđeno i na izborima. Kao građanin i ministar u Vladi Srbije, podržavam napore predsednika i njegovu borbu za interese svih nas i uspešnu i stabilnu zemlju.

Iako je litijum velika razvojna šansa za Srbiju, država neće dozvoliti iskopavanje dok ne bude sigurna da to neće imati nikakve štetne posledice po zdravlje ljudi i životnu sredinu. Sa druge strane, vidimo plasiranje dezinformacija i pokušaje da se izazove strah kod ljudi.

Jasno je da oni koji se tobože bore za ekologiju, zapravo vode političku borbu protiv Aleksandra Vučića", stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!
Live TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!

Brojna žarišta trenutno postoje širom sveta. Jedna bukte, druga tinjaju, a treća se tek pripremaju. Kakva je situacija na frontu u Ukrajini, ali i na Bliskom istoku, kao i kakva ratna dešavanja se odvijaju širom planete komentarisali su ekspert za energetiku profesor dr Dragan Škobalj i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost tokom gostovanja u "Ratu uživo".

16.08.2024

22:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija