• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2024

16:18

SRAMNO! Šolakov “Danas” podržao Kurtija: Lep si na fotografiji sa Kamalom, na istoj smo strani!

printscreen

Politika

SRAMNO! Šolakov “Danas” podržao Kurtija: Lep si na fotografiji sa Kamalom, na istoj smo strani!

Podeli vest

Safeta Biševac, novinarka “Danasa”, koji je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, napisala je hvalospev o prisustvu Aljbina Kurtija predizbornoj konvenciji Kamale Haris, kandidatkinje Demokratske stranke za predsednicu SAD. Biševac je na kraju poentirala da i ona podržava Kamalu.

Ovaj sramni tekst objavljen je u trenucima dok Kurtijev režim sprovodi novi talas terora nad Srbima na Kosovu i Metohiji.

- Sve je to lepo, ali mnogima sa naših prostora Konvencija će ostati upamćena po Kurtijevom prisustvu, koje je ovekovečeno i fotografijom. Kurti sa suprugom, Kamala sa suprugom, nasmejani, zadovoljni - piše između ostalog Biševac u kolumni koji je objavio Danas.

Foto: printscreen

 

 

Na kraju teksta koji je običan pamflet, takoreći oda posvećena samozvanom premijeru takozvanog Kosova Aljbinu Kurtiju, autorka se izjasnila i koga podržava na izborima u SAD.

- Nije teško pogoditi, ja sam, uz sve zamerke, za Kamalu Haris. Samo napred Kamala - konstatuje Biševac.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Šokantno otkriće milionskog testamenta princeze Dajane! Vilijam i Hari nisu bili jedini naslednici, postojala su i druga njena deca
Dom i porodica

Šokantno otkriće milionskog testamenta princeze Dajane! Vilijam i Hari nisu bili jedini naslednici, postojala su i druga njena deca

Svet je stao i suze su pošle kada je poslednjeg dana avgusta 1997. godine objavljeno da je najvoljenija princeza svih vremena Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Mnoge polemike su se tada otvorile, počev od njenog ljubavnog života, odnosa sa kraljevskom porodicom do testamenta koji je ostavila iza sebe i naslednika.

22.08.2024

16:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija