• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2024

14:05

Bulatović raskrinkao hejtere: Opozicija oružjem hoće da preuzme vlast!

Pedja Milosavljević

Politika

Bulatović raskrinkao hejtere: Opozicija oružjem hoće da preuzme vlast!

Podeli vest

Narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović raskrinkao je hejtere koji otvoreno pozivaju na građanski rat i poručio da opozicija oružjem hoće da preuzme vlast.

Nakon skandaloznog gostovanja narodnog poslanika Aleksandra Jovanovića Ćute u emisiji koju vodi samozvani novinar, a kako vidimo i novopečeni prvoborac Đilasove bolesne opozicije, Aleksandar Dikić, smatram da je, zbog otvorenog poziva na građanski rat i nasilno lišavanje života Aleksandra Vučića neodložno potrebna hitna reakcija pravosudnih institucija, bezbedonosnih struktura ali i novinarskih udruženja koja reaguju i na najmanji mig kada neko popreko pogleda Đilasove kabadahije. Verujem da je divljaštvo i nasilje konačno prevršilo meru i da je procesuiranje gosta i domaćina ove emisije nešto do čega hitno mora doći, jer niko ne može i ne sme da ugrožava život i bezbednost predsednika Vučića - rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović i dodao:  
 

Zbog čega je urednik „KTV“ televizije izabrao da ćuti nakon Dikićevog i Jovanovićevog poziva na sveopšti građanski rat? Koliko košta to gromoglasno ćutanje? „Ili da budemo brojniji na izborima ili jači na ulicama“, rečenica je koju je doslovce Aleksandar Dikić, očigledno zadojen mržnjom i komunističkom ideologijom (sam priznao da se ponosi partizanskim načelima) izgovorio, a Ćuta Jovanović podržao i odobrio. Zašto i kako sud ćuti na poziv na rušenje ustavnog poretka i ugrožavanje života predsednika države? Zašto i kako novinarska udruženja ćute na otvoreni poziv na krvoproliće i bratoubilački rat na ulicama Srbije? Dokle će više ta bučna šaka jada od hulja i nesposobnih prevaranata da maltretira pošteni narod Srbije, koji im nakon svakog izbornog ciklusa jasno pokazuje da na vlasti hoće Aleksandra Vučića a ne njih - upitao je Bulatović.
 
Stvar je više nego jasna. Dikić i Jovanović su predstavnici onih koji mrze Aleksandra Vučića i žele njegovu propast jer nisu u stanju da ga pobede na izborima, ali i predstavnici onih koji mrze narod Srbije, jer neće da ih dovede na vlast, pa, kao što je dokazano, dobijaju desetine milione evra ne bi li uspeli da naprave haos i krvoproliće u Srbiji. Na žalost i sramotu, Aleksandar Jovanović je narodni poslanik, pa može da se sakrije iza poslaničkog imuniteta kao prava kukavica i pijandura, ali što se tiče Aleksandra Dikića i opasnih stavova koje je izneo, narod Srbije mora da zna, da to nisu njegovi lični već stavovi Dragana Đilasa, koji je, pomahnitao od nemoći, spreman na svako sredstvo pa i nasilje kako bi se pošto poto domogao vlasti. Još jednom, pozivam i apelujem na sve nadležne institucije i strukture da ne ostanu neme na ovaj skandal jer kao i sve ostalo što rade, i ovo ima za cilj da ugrozi život Aleksandra Vučića, pa je imperativ i apsolutni prioritet njegova bezbednost i sigurnost - zaključio je Bulatović. 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija