• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2024

12:46

Tako krvave oči kod žene nikad nisam video! Jeziva ispovest advokata koji je preživeo torturu u hrvatskom zatvoru: Bio sam spreman za to! (VIDEO)

Printscreen

Politika

Tako krvave oči kod žene nikad nisam video! Jeziva ispovest advokata koji je preživeo torturu u hrvatskom zatvoru: Bio sam spreman za to! (VIDEO)

Podeli vest

Advokat Nemanja Berić je u ekskluzivnoj ispovesti za Informer TV opisao šta se događalo dok je bio u hrvatskom zatvoru.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je advokata Berića, koji je nakon toga dao intervju za našu televiziju u kojoj je otkrio kroz šta je sve prošao u Hrvatskoj.

Berić je osuđen zbog pesme koju je slušao i pevao.

- Kada su čuli pesmu "Kad sam bio mali, poklone mi slali, iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji", tada sam osuđen. Ja tako krvave oči, kao što je imala ta sudija Anamarija, nikada nisam video kod žene. Meni je ta osoba rekla da ona ne želi da ja nikada ne uđem u Hrvatsku - rekao je Berić.

On je potom opisao šta se sve dešavalo u zatvoru.

Ja sam na ovo bio spreman svaki put kad krenem u Hrvatsku. Nije mi bilo svejedno jer sam ja doveden u šibenički sud uveče. Jezivo je, svetla su po ćelijama pogašena, kao da ulazite u horor film. Pevali su mi melodije, "lake note" Tomsona "Mi Hrvati ne pijemo vina, mi pijemo krvi četnika iz Knina". Pevali su mi te pesmice. Nešto od toga sam i ranije čuo. Mislio sam da stražari to ne čuju, ali sam kasnije video da stražari to nemo posmatraju - istakao je advokat.

Berić je potom otkrio i da su ga maltretirali, ali tek nakon što je potpisao izjavu da nije maltretiran.

Udario me je pripadnik policije nakon što sam potpisao potvrdu da nisam maltretiran i tučen. Prišao mi je s leđa kada sam davao podatke, a onda sam takav udarac dobio u levi obraz da mi je zazujalo. Ja sam ga samo pogledao i pitao sam ga zašto ste me udarili. Drugi koji ga je branio, kada me je video ispred ćelije oborio je pogled. To je bila moja pobeda u šibeničkom zatvoru - naglasio je Berić.

Na kraju je istakao da bi se on i posle svega vratio

- Ja planiram da posetim Krajinu, ali nisam u mogućnosti jer su me proterali iz Hrvatske sa zabranom ulaska na tri meseca. Takođe, obećali su mi da će pokušati da urade sve, po ne znam kojim konvencijama, da mi zauvek zabrane ulazak u zemlje Evropske unije - završio je Berić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Masovni ubica Uroš Blažić pravdao zločin upotrebom testosterona! On, ali i njegov otac pokazuju znake psihopatije! (VIDEO)
Live TV

Masovni ubica Uroš Blažić pravdao zločin upotrebom testosterona! On, ali i njegov otac pokazuju znake psihopatije! (VIDEO)

Suđenje Urošu Blažiću održano je tri puta uzastopno u Beogradu. On je pokušao da se opravda i da umanji odgovornost. Po prvi put imao je prilike da se soči sa porodicama ljudi koje je ubio. Uroš Blažić izneo je svoju odbranu i rekao da je razlog za njegovo ponašanje bilo to što je uzimao previše testosterona. Na ovu temu u "Info jutru govorio je vlasnik teretane Ahilej, Aleksandar Đorđević i fitnes terner Ivan Đorđević. Uživo u program javio se i advokat koji zastupa porodice Stefana Stefanovića.

25.08.2024

13:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Licemerno da ne može gore! Skandal u Americi: Novaka su zbog ovoga brutalno proterali, a anonimusu sve oprostili (VIDEO)
Tenis

Licemerno da ne može gore! Skandal u Americi: Novaka su zbog ovoga brutalno proterali, a anonimusu sve oprostili (VIDEO)

Skandal i strašno licemerje u Americi! Američki teniser Aleks Mikelsen (19) napravio je haos tokom finala turnira u Vinston Sejlemu, pošto je u naletu besa reketom deganžirao lopticu u publiku i tom prilikom udario jednog od navijača! Da stvar bude još gora, organizatori ga nisu izbacili sa turnira već su mu dozvolili da igra, iako su pre nekoliko godina zbog daleko lakšeg prekršaja Srbina Novaka Đokovića brutalno proterali sa Ju-Es opena!

25.08.2024

08:39

Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!
Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!

Kancelarija specijalnog koordinatora UN za Liban (UNSCOL) i Privremene snage UN u Libanu (UNIFIL) ocenile su današnja dešavanja na libansko-izraelskoj granici kao zabrinjavajuća i pozvali sve strane da obustave vatru i uzdrže se od dalje eskalacije.

25.08.2024

12:50

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija