• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.08.2024

09:55

Dodik: Konaković i Severina bi jedno drugom trebalo da pevaju "Virujen u te"

Tanja Andric

Politika

Dodik: Konaković i Severina bi jedno drugom trebalo da pevaju "Virujen u te"

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odgovorio je ministru spoljnih poslova u Savetu ministara BiH Elmedinu Konakoviću na tvrdnju da je hrvatska pevačica Severina zadržana na granici sa Srbijom samo zato što je "govorila istinu o Srebrenici", porukom da bi Konaković i Severina jedno drrugom trebalo da pevaju "Virujen u te".

Dodik je za Konakovića rekao da sve više liči na estradnog menadžera, a sve manje na političara i da je komentarom o zadržavanju hrvatske pevačice na granici Srbije, kako je naveo, Konaković "pao na niske grane ako je za njega Severina oličenje istine".

- Ako je pevaljka Severina, koja je slavu stekla u Srbiji, za njega etalon moralnosti i oličenje istine, pao je na niske grane. Istina, slični se sličnima raduju - napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Razume, kaže Dodik, da je Srbija opsesija za Konakovića i ističe da mu tu ne može pomoći.

- U svom očaju, Dino Konaković bi verovatno stao i na stranu (Marka Perkovića) Tompsona, samo zato što je reč o nekome ko seje mržnju protiv Srba. Zato neka Dino i Severina pevaju jedno drugom 'Virujen u te' - naveo je Dodik.

Severina je juče zadržana na granici sa Srbijom oko sat i po vremena, a posle provera dozvoljeno joj je da uđe u zemlju, što je mnogima, pa i Konakoviću bila inspiracija da kaže nešto protiv Srbije i Srba. On je, naime, na platformi Iks napisao da Srbija javnim ličnostima iz BiH i Hrvatske ograničava kretanje "samo zato što govore istinu o Srebrenici".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kompletna srpska opozicija danas brani Severinu, a njena advokatica za Šolakovu televiziju kaže: Istorijska je činjenica da je u Srebrenici bio genocid! (VIDEO)
Politika

Kompletna srpska opozicija danas brani Severinu, a njena advokatica za Šolakovu televiziju kaže: Istorijska je činjenica da je u Srebrenici bio genocid! (VIDEO)

Advokatica hrvatske estradne umetnice Severine Vučković jedva je dočekala medijsko istupanje na tajkunskim televizijama, kako bi propagirala stav da je njena štićenica neosnovano zadržana na granici, gde su joj postavljana, kako kaže, besmislena pitanja koja su u vezi sa istorijskim činjenicama.

26.08.2024

20:40 >> 20:42

sledeća vest

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija