• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2024

08:05

Stop Kurtijevom teroru! Srbi se okupili ispred Opštine Kosovska Mitrovica: Traže da se vrate na svoja radna mesta (FOTO)

Informer

Politika

Stop Kurtijevom teroru! Srbi se okupili ispred Opštine Kosovska Mitrovica: Traže da se vrate na svoja radna mesta (FOTO)

Podeli vest

Radnici Opštine Kosovska Mitrovica, u koju su u petak upali specijalci tzv. kosovske policije kojima upravlja terorista Aljbn Kurti, okupljaju se ispred te zgrade jer žele da idu na svoja radna mesta.

Oni traže da im se omogući da rade, a ispred opštine su policijski džipovi i Kurtijevi unformisani banditi.

Opština pruža brojne usluge koje su od životnog značaja za desetine hiljade Srba na severu KiM.

Podsetimo, pripadnici tzv. kosovske policije upali su u petak posle podne u zgrade organa u četiri srpske opštine na severu - Kosovska Mitrovica, Leposavić, Zvečan i Zubin Potok, kao i u nekoliko drugih intitucija.

Na nekoliko objekata već su postavljene table sa nazivima "kosovskih institucija". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija