• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2024

11:52

Terzić "poklopio" lažnog patriotu Jovanovića:  Kurtija je DSS pustio iz srpskog zatvora, a sada "udri" po Vučiću i Srbiji

Tanja Andric/Miloš Rafailović

Politika

Terzić "poklopio" lažnog patriotu Jovanovića: Kurtija je DSS pustio iz srpskog zatvora, a sada "udri" po Vučiću i Srbiji

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić reagovao je na sramnu izjavu poslanika i predsednika Nove Demokratske stranke Srbije (NDSS) Miloša Jovanovića, a koji je rekao da je "režim Aleksandra Vučića prevario i napustio srpski narod na Kosovu i Metohiji."

- Na Кurtija nema ljutnje, jer njega je DSS pustio iz srpskog zatvora, ali zato udri po Vučiću i Srbiji zbog terora kroz koji prolazi naš narod na КiM. Prava slika i prilika delovanja antidržavne opozicije iz Beograda i terorista iz Prištine, a Miloš je samo tu da bude Šolakov megafon.

Jovanovićeve reči brže bolje preneo je opozicioni N1, koji se nalazi u vlasnitvu tajkuna Deagna Šolaka.

 

 

Podsećamo, Jovanovićev DSS najzaslužniji je za puštanje upravo Aljbina Kurtija iz pritvora, kao i još 1.890 šiptarskih terorista!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija