• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

16:56

Pantićeva pravo u metu: Marinika Tepić se bori protiv svega što je u interesu Srbije!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Pantićeva pravo u metu: Marinika Tepić se bori protiv svega što je u interesu Srbije!

Podeli vest

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Biljana Pantić Pilja iznela je jasan stav u vezi sa političkim potezima Marinike Tepić i opozicionih piona.

- Marinika Tepić, najveći stručnjak za kokoške iz Morovića i za banatske šore, odjednom se razume u litijum i rudarenje. Žena koja je najveću tragediju u Srbiji koristila za sticanje političkih poena i koja je izjavila da roditelji ubijene dece nemaju tapiju na bol, ponovo pokušava da politizuje sve što se dešava u Srbiji i da sebe imenuje za nekakvog lidera.Postala je Marinika odjednom ekspert i za ekologiju. Samo, zaboravlja Marinika kad priča o rudarenju i menjanju Zakona, da je ona i njen lider doneo Zakon kojim su oni doveli Rio Tinto. Dragan Đilas je hvalio isti taj Rio Tinto, dok je bio na vlasti.Govori o nekakvom udruživanju opozicije ali ne znam samo ko i sa kim će da se udruži, ponovo. Jer su svi oni iz opozicije kao rogovi u vreći i jedino im je zajednička mržnja prema Aleksandru Vučiću - istakla je Pantićeva i dodala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- I konačno je Marinika otkrila njihov glavni cilj-borba protiv svega što je u interesu građana i Srbije. Cilj Marinike i ostalih Đilasovih poltrona je jasan, borba protiv svega što Aleksandar Vučić uradi za Srbiju.Ali neće im uspeti jer su i Mariniku i ostali iz te smešne skupine, pokazali da im je jedino lični interes i interes tajkuna najbitniji.Zato su ih građani kaznili na izborima.Zato i jesu opozicija i nikada neće doći na vlast.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija