• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.09.2024

15:08

Objavljene fantastične vesti za ljude širom Srbije! Predsednik Vučić se oglasio iz svoje kancelarije iz Podrinja (FOTO)

printscreen

Politika

Objavljene fantastične vesti za ljude širom Srbije! Predsednik Vučić se oglasio iz svoje kancelarije iz Podrinja (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu i objavio fantastične vesti za sve ljude u Srbiji!

"U naredne četiri godine obezbedićemo novac za izgradnju najvećeg broja kilometara lokalnih i regionalnih puteva u našoj zemlji ikada. Na već velike budžete naših Puteva i Koridora, dodaćemo stotine miliona evra kako bi put stigao gotovo do svakog sela i zaseoka u našoj zemlji. Posebno sam srećan što se bliži kraju postizanje dogovora o izgradnji i rekonstrukciji kompletne pruge od Pančeva do Kikinde i Subotice, jer ta pruga nije od značaja samo za Banat i sever Bačke, već za celu Srbiju", napisao je predsednik i dodao:

"Istovremeno, ubrzana izgradnja novog Dispečerskog centra za naše železnice, značiće punu sigurnost i bezbednost za naše putnike i vozno osoblje. Takođe, nastavićemo da ulažemo u naše aerodrome van glavnog grada i obezbeđujemo što je moguće veći broj veza sa Evropom i svetom iz unutrašnjosti Srbije", poručio je. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija