• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.09.2024

15:49

Slika i prilika Šolakovih "novinara": Nebitno im je što su objavili tekst bez imena i funkcije sagovornika, važno je samo da napada Vučića!

Tanjug//Rade Prelić

Politika

Slika i prilika Šolakovih "novinara": Nebitno im je što su objavili tekst bez imena i funkcije sagovornika, važno je samo da napada Vučića!

Podeli vest

Tajkunska N1 objavila je vest u kojoj se ne vidi ko da je izjavu, nema imena, ni funkcije sagovornika, ali ni njegove fotografije. Jedino što se vidi jeste to da napada predsednka Srbije Aleksandra Vučića.

Način pisanja i objavljivanja ovog teksta posebno govori o tome kako i na koji način pristupaju oni koji se navodno bore protiv rudarenja litijuma, a u stvari se bore protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako bi protivno volje naroda došli na vlast.

Prilog u kom se ne navede ni ime profesora na osnovu čijih reči se vest pravi, a posebno se izostavi podatak da je potpredsednik Demokratske stranke, dok se istovremeno iz sve snage napada Vučić, dovodi do pitanja gde su novinari tajkuna Dragana Šolaka učili novinarstvo, dok istovremeno ostalima pametuju?!

Foto: pritntscreen

 

Da ne bude da je nesto sakriveno, otkrićemo da je sagovornik tajkunskih medija koji je jedan u nizu koji napada predsednika Srbije profesor Hemijskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Branimir Jovančićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!
Crvena zvezda

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!

Crvena zvezda je dovela fantastičnog napadača, koji može da igra na više pozicija u ofanzivi. Reč je o momku koji nikad nije pravio probleme, posvećen je i ima sve kvalitete da igra u top evropskim klubovima. U najkraćem, tako opisuje Silasa Katompu Mvumpu (25) njegov prvi trener i čovek koji ga je otkrio, bosanski stručnjak Mehmed Baždarević (63) u ekskluzivnom javljanju za Informer.

04.09.2024

17:12

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija