• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.09.2024

15:36

Ima li kraja Kokanovićevim malverzacijama?! Lažni ekolog utajio porez (FOTO)

printscreen

Politika

Ima li kraja Kokanovićevim malverzacijama?! Lažni ekolog utajio porez (FOTO)

Podeli vest

Nakon što je otkriveno da je lažni ekolog Zlatko Kokanović napravio biznis plan da bi učvrstio svoju pregovaračku poziciju sa kompanijom Rio Tinto koju bi potom ucenjivao, došli smo do novih podataka o ovom samozvanom borcu za životnu sredinu!

Naime, kako Informer saznaje, a i iz priloženih dokumenta se može i videti, u evidenciji odseka Lokalne poreske administracije (LPA) postoji čak 12 poreskih prijava, odnosno 11 aktivnih, protiv Zlatka Kokanovića. 

U tu jednu neaktivnu poresku prijavu spada poklon koji je Kokanović darovao lažnom ekologu Aleksandru Jovanoviću Ćuti. 

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

Za ostalih 11 crno na belo se vidi da Kokanović ne izmiruje svoja dugovanja prema državi na vreme, odnosno ne plaća porez. 

Kako se navodi u priloženom dokumentu, porez na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige dug od 22.601, 74 dinara (nije plaćen poslednji kvartal 2023. godine i tri kvartala u 2024. godini). 

Podsećamo, kako je Informer već pisao, otkriven je Kokanovićev pravi plan - ojačavanje pregovaračke pozicije, a potom ucenjivanje Rio Tinta koje bi rezultiralo milionskom dobiti, koja bi se slila pravo u Kokanovićeve džepove. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Kraj svih pregovora! Putin pokreće "Anadir-2" protiv Amerike! Moskva čeka da Zelenski ode u Njujork, naređenje je spremno...
KATASTROFA

Kraj svih pregovora! Putin pokreće "Anadir-2" protiv Amerike! Moskva čeka da Zelenski ode u Njujork, naređenje je spremno...

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sledeće nedelje putuje na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija u Njujork, gde će se sastati sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom. Kako se spekuliše, cilj sastanka je dobijanje odobrenja za korišćenje NATO raketa dugog dometa protiv Rusije, što bi moglo dodatno da eskalira sukob i približi svet trećem svetskom ratu.

08.09.2024

10:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija