• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2024

15:20

Đurić oštro o izjavi opozicionara: Oni koji napadaju Vučića jer narodu govori kakva je realnost na Kosmetu, ne bi znali da pronađu Gračanicu ni na karti!

Masha Bandjur

Politika

Đurić oštro o izjavi opozicionara: Oni koji napadaju Vučića jer narodu govori kakva je realnost na Kosmetu, ne bi znali da pronađu Gračanicu ni na karti!

Podeli vest

Užasnut sam primitivizmom i neiskrenošću onih koji probleme srpskog naroda na Kosovu i Metohiji koriste za bedne političke napade na predsednika Aleksandra Vučića, saopštio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marka Đurića komentarišući sramne izjave opozicije o Vučićevoj izjavi da mu ne dozvoljavaju da ode u srpsku južnu pokrajinu Kosovo i Metohiju.

"Većina onih koji danas napadaju predsednika Srbije, zbog toga što se usudio da javno progovori o tome kakva je realnost na Kosovu i Metohiji, ne bi umeli da na geografskoj karti pronađu Gračanicu ili Goraždevac, a srpskog naroda u našoj južnoj pokrajini sete se samo onda kada treba da glume rodoljube i da uvredama zagađuju javni prostor.   

Mnogi od tih lažnih rodoljuba nikada nisu ni bili na Kosovu i Metohiji, a neki drugi su, što je još gore, bili, ali su tamo odlazili da zavađaju i dele srpski narod i da se slikaju za društvene mreže, kao što se slikaju na plaži. 

Kao dugogodišnji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju bio sam svakodnevno svedok beskrajnog licemerja srpske opozicije i na meti napada lažnih patriota, a najžešće su se u grudi busali upravo oni koji su činili sve da ukinu svaku polugu uticaja Beograda u našoj južnoj pokrajini. 

Kurti i njegovi ekstremisti danas imaju šta da otmu i uzurpiraju na Kosovu i Metohiji zato što je Srbija predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem i gradila i ulagala na Kosovu i Metohiji, boreći se za svaku srpsku porodicu i svako srpsko dete, i niko od licemera iz opozicije nema pravo da se vulgarno obrušava na našu državotvornu politiku. 

Pojedini u opoziciji bi zapravo i voleli da Srbija digne ruke od svoje južne pokrajine, i boli ih najviše upravo to što znaju da predsednik Vučić neće odustati od pravedne borbe za dobrobit i dostojanstvo naše države i građana i na Kosovu i Metohiji i u svakom drugom njenom delu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke!
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke!

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Zbog ove bitke, Austrougari su našoj vojsci podigli spomenik!
Srbija

Zbog ove bitke, Austrougari su našoj vojsci podigli spomenik!

Sremsko polje Leget je bilo poprište bitke između srpske i austrougarske vojske, boja koji se septembra 1914. godine odigrao na teritoriji Monarhije, u Sremu, nakon što je Srbija pritisnuta zahtevima Rusije i Francuske odlučila da iscrpljenih snaga forsira reku Savu i žrtvuje se za viši cilj.

05.09.2024

07:15