• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.09.2024

16:51

Igor Simić stigao na saslušanje u policijsku stanicu u Kosovskoj Mitrovici

Privatna arhiva

Politika

Igor Simić stigao na saslušanje u policijsku stanicu u Kosovskoj Mitrovici

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske liste i direktor Filijale PIO Fonda u Kosovskoj Mitrovici Igor Simić odazvao se pozivu i došao na saslušanje u stanicu tzv. kosovske policije u Severnoj Mitrovici u pratnji advokata Miloša Delevića.

Simić je poziv za saslušanje dobio zajedno sa još četvoricom zvaničnika srpskih rukovodilaca ustanova koje su funkcionisale u sistemu Republike Srbije, koje su Kurtijevi banditi blokirali u prošli petak.

Ranije danas saslušan je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Ivan Zaporožac, dok je juče u policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici saslušan i bivši predsednik opštine Severna Mitrovica Milan Radojević.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija