• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2024

14:06

Krunski dokaz da je Srbija suverena zemlja! Zbog predsednika Vučića za njenu naklonost se bore dve najveće sile na svetu! (FOTO)

Reuters

Politika

Krunski dokaz da je Srbija suverena zemlja! Zbog predsednika Vučića za njenu naklonost se bore dve najveće sile na svetu! (FOTO)

Podeli vest

List Politiko objavio je tekst pod nazivom "Hoće li Amerika ili Kina pobediti u srpskom proksi ratu?", u kom se o našoj državi govori kao o "balkanskoj zemlji koja je jedno od najvažniji međumesta u svetu".

Kako se navodi dalje u tekstu, Srbija se nalazi u geostrateškoj sivoj zoni, povučena između autoritarnih sila Pekinga i Moskve i nedavno, posle nekoliko godina zanemarivanja, SAD i njenih evropskih saveznika.

Ono što je takođe upečatljivo u ovom tekstu, ma koliko god on bio ostrašćen na jednu, ili na drugu stranu, jeste i da je on krunski dokaz da je Srbija suverena zemlja.

U suštini, iz ovog teksta koji je objavio Politiko možemo da vidimo koliko je zapravo predsednik Aleksandar Vučić osnažio Srbiju, da se za njenu naklonost bore dve najveće sile na svetu!

Neke od najupečatljivijih poruka iz ovog teksta su:

- ... Zemlja (Srbija) je imala snažan ekonomski rast, skoro 5 procenata godišnje i nižu nezaposlenost -  pad sa 26 na 9 procenata...

- ... Aleksandar Vučić je 54-godišnjak koji je slučajno najtalentovaniji srpski političar...

- ... Predsednik Vučić je osvojio predsedničku funkciju 2017. godine i nastavio da prepravlja Srbiju...

Foto: printscreen

 

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza koliko je Srbija napredovala na čelu sa predsednikom Vučićem, da je odavbno postala lider u regionu, a to je nešto što mu očigledno mnogi neće oprostiti, pa se zbog toga svakodnevno suočava sa najstrašnijim napadima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija