• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.09.2024

10:48

Vučić zagrmeo u Krupnju: Neće meni Viola fon Kramon određivati budućnost Srbije, niti mi biti uzor u bilo čemu!

Tanjug, EPA Images

Politika

Vučić zagrmeo u Krupnju: Neće meni Viola fon Kramon određivati budućnost Srbije, niti mi biti uzor u bilo čemu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je obilazak Podrinja. U ranim jutarnjim časovima stigao je i da obiđe bolnice u Loznici, gde se danas održavaju preventivni pregledi za sve građane, a zatim i kompleks crkve Uspenja presvete Bogorodice!

Nakon obilaska, predsednik je odgovarao na pitanja novinara,a između ostalog dotakao se najveće lobistkinje za nezavisno Kosovo, najveće promoterke teze da su Srbi genocidan narod i najveće mrziteljke snažne i uspešne Srbije - Viole fon Kramon! 

- Neće meni Viola fon Kramon određivati budućnost u Srbiji, i neće mi biti model i uzor u bilo čemu, žena koja lobira za nezavisno Kosovo, žena koja sve najgore o Srbiji misli, koja je za ukidanje RS, pa mi drži pridike ovde. Nije to pitanje litijuma, šta mene briga za litijum, mene zanima da li ljudi mogu da budu zdravi. Ako ne mogu da budu zdravi, nema tu posla. Ajde bre, ljudi... - rekao je predsednik Vučić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija