• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2024

20:49

Prpa, bato! Ponoš priznao da on i Đilas nisu smeli da se suoče sa Vučićem pred narodom

Printskrin

Politika

Prpa, bato! Ponoš priznao da on i Đilas nisu smeli da se suoče sa Vučićem pred narodom

Podeli vest

Zdravko Ponoš, lider stranke Srbija centar, priznao je da nije smeo da ode u Podrinje i suoči se sa Aleksandrom Vučićem pred narodom.

”To je cirkus. Ne treba da odemo u dom kulture u Loznicu da razgovaramo, treba da razgovaramo u parlamentu”, rekao je Ponoš, odgovarajući na pitanje zašto on, Dragan Đilas i ostali opozicionari nisu poslušali zahteve svojih pristalica i otišli u Ljuboviju da se suoče sa Vučićem.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija