• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2024

10:30

KO PIZ*E ĆUTITE! Srbe urnišu na Kosovu, opozicija ni da bekne: Gde su Marinika, Ćuta, Savo, Đilas?!

Ata images

Politika

KO PIZ*E ĆUTITE! Srbe urnišu na Kosovu, opozicija ni da bekne: Gde su Marinika, Ćuta, Savo, Đilas?!

Podeli vest

Četvorica srpskih mladića brutalno su pretučena u severnom delu Kosovske Mitrovice čime je ludilo lažnog premijera Aljbina Kurtija ušlo u poslednju - toksičnu - fazu, ali to nije tema za propalu srpsku opoziciju.

Nakon što je obelodanjeno da su teroristi u uniformama pod kontrolom Aljbina Kurtija zlostavljali i maltretirali srpske mladiće, u inače bukačkoj opoziciji koja se oglašava svakakvim povodima na svojim poslušničkim medijima, zavladao je totalni muk.

Teror koji srpski narod svakodnevno proživljava na Kosovu očigledno ne brine previše lidere i liderčiće srpske opozicije, koji ni ovaj put nisu propustili priliku da se javno osramote pošto se ni ovaj put nisu oglasili ni bar deklarativno pružili podršku srpskom narodu na KiM.

Ni traga ni glasa nema od samozvanog vođe opozicije Dragana Đilasa, nema saopštenja Stranke slobode i pravde, zaćutala je Marinika Tepić...

Foto: Foto: Reuters, EPA Images

 

Ni lažni ekolozi se nisu previše uzbudili zbog užasnog položaja Srba na KiM, njima je po svemu sudeći jedino bitno da su uplate koje dobijaju od stranih mentora, o čemu je Informer imao specijalne programne, redovne i predvidive...

Nema Miloša Francuza Jovanovića, koji se iz Beograda svakog dana busa u patriotske grudi, nema ga ni slova da napiše, a kamoli nešto više...

Gde je Miroslav Aleksić i zašto ćuti? Zašto se sakrio u mišju rupu? 

Sa druge strane, mediji koje kontroliše ta ista opozicija, i kada se oglase o Kosovu, bolje da ćute.

Kako je Informer već pisao, tajkunski mediji pokrenuli su sramnu kampanju u kojoj su, po inverzno-perverznoj matrici, narod okrivili za to što ih Kurtijevi batinaši tuku?! 

O tome opširnije možete čitati u posebnom tekstu.

Foto: Profimedia/Printscreen N NovaS

 

Na kraju, sve je odavno jasno... Jasno je da opozicija nema nikakav ni približan plan za Kosovo i jasno je da ih baš briga za to što Kurtijevci sprovode najstrašniji teror u južnoj srpskoj pokrajini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija